Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Super aplicatie, YouTube peste orice aplicatie, ruleaza in fundal

Super aplicatie, YouTube peste orice aplicatie, ruleaza in fundal

1

Super aplicatie, YouTube peste orice aplicatie, ruleaza in fundal si stim ca principala problema a youtube-ului este fix cea legata de redarea in fundal.

Toti stim ca daca vrei sa faci si altceva in timp ce navighezi pe YouTube este imposibil, cum ai iesit din aplicatie, aceasta nu ruleaza in fundal si se opreste complet. Personal, nu inteleg de ce Google nu rezolva si aceasta problema, o gramada de utilizatori se declara nemultumiti si deranjati de acest aspect. Sunt pe net diverse tutoriale si aplicatii care rezolva oarecum asta, insa multe necesita root si sunt destul de dificil de folosit.

Am gasit insa in Google Play o aplicatie care rezolva perfect aceasta problema, ea se numeste “PlayTube for YouTube”, are o interfata simpla si usor de folosit, nu sunt multe setari, insa problema este rezolvata. Desigur ca daca nu te deranjeaza acest aspect nu are rost sa o instalezi, insa cred ca sunt multi care o vor folosi.

Ma intreb cat timp va sta in Google Play, am observat ca astfel de copii YouTube sunt scoase destul de repede, ramane de vazut ce viitor va avea aceasta.

Care sunt dezavantajele acestei aplicatii?

Reclamele care mai apar din cand in cand intre pagini, insa le poti inchide rapid. Alte minusuri nu am observat.

Ce face in mod concret aplicatia aceasta?

O pornesti, cauti un clip, dai play si acesta va rula automat intr-o fereastra mica. Chiar daca inchizi aplicatia, clipul va continua sa ruleze, poti chiar sa plimbi fereastra respectiva oriunde doresti tu. Ea va sta in permanenta deasupra oricarei aplicatii pe care o deschizi. Astfel, poti sa faci si altceva in timp ce asculti muzica pe YouTube sau urmaresti alt continut multimedia!

Iata si prezentarea aplicatiei cu cateva capturi de ecran, la final gasiti link pentru descarcare:

In prima captura vedem interfata principala, apoi setarile disponibile, Apasam apoi pe “lupa” si cautam orice dorim.

Dupa ce am gasit clipul preferat, apasam pe el si va incepe sa ruleze in fereastra mica pe care o vedeti in ultima captura de ecran. Ea ramane deasupra oricarei aplicatii, insa o poti inchide daca apesi pe “X”. Se descarca de AICI.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here