Connect with us

Stiri despre telefoane

Mega concurs iHunt, compania intra inclusiv pe TV

Published

on

Zi de zi, pana la finalul acestui anului, in cadrul emisiunilor AccesDirect si XtraNightShow, telespectatori au ocazia sa castige telefoane mobile sub brand iHunt. Ne dam seama astfel ca cei de la iHunt isi fac simtita prezenta din ce in ce mai mult si prin intermediul acestei campanii, au parte de o mega expunere.

Telefoanele oferite ca premiu sunt: iHunt Alien X Lite 2020, dar si iHunt S60 Discovery Plus. Probabil ca cei ce deja au urmarit emisiunile amintite, stiu despre ce este vorba. In caz contrar, puteti consulta regulamentul disponibil AICI. Oricum, este un mecanism simplu, trebuie numai sa dati un mesaj text la numerele ce apar in timul emisiunilor respective.

Campania a inceput in data de 16 septembrie si se termina aproape de finalul anului, in data de 22 decembrie 2019. In total, vor fi oferite 22 de telefoane mobile, 11 – Alien X Lite 2020 si 11 – S60 Discovery Plus, valoarea totala a premiilor se ridica la 10.648 lei.

Advertisement

Castigatorii vor fi desemnati printr-o tragere la sorti electronica aleatorie, un participant poate castiga un singur premiu pe toata durata campaniei, numele castigatorilor vor fi anuntate in direct in editiile de luni imediat urmatoare saptamanii pentru care au fost facute extragerile.

ihunt alien x apex

De precizat ca o persoana, poate participa la oricare editie a promotiei publicitare cu un numar nelimitat de SMS-uri.

Despre iHunt, am scris in nenumarate randuri, practic am testat aproape toate telefoanele lor, dar si aspiratorul inteligent, robotul pentru curatat geamuri, dar si filtrul de apa. Compania a fost infiintata in anul 2015 si in momentul actual, este in top 3 branduri de telefoane mobile cu capital romanesc avand o pondere pe piaţa autohtonă tot mai mare.

Advertisement

Evolutia produselor iHunt face ca in anul 2018, telefoanele iHunt sa inglobeze componente de la producatori de top cum ar fi : SAMSUNG (camere / senzori foto, memorii RAM si ROM), SONY (camere / senzori foto, acumulatori), SHARP (display), LG (display), Corning Gorilla Glass (touch-screen), Dragontraill Glass (touch-screen), OmniVision (camere / senzori foto), Qualcomm (SoC), MediaTek (SoC), BAK (acumulatori), ATL (acumulatori), FocalTech (senzori amprente).

In curand, va intra in stocuri si versiunea rosie a telefonului iHunt Alien X Lite 2020 (16GB), smartphone ce costa numai 369 lei. In prezent, sunt deja disponibile versiunile cu carcasa neagra, albastra sau verde. O recenzie video pentru acest telefon cu display de 6.1″ si notch de tip waterdrop, in clipul de mai jos.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des