Connect with us

Stiri despre telefoane

50% in 4 minute, telefonul care se incarca instant, Realme GT3

Published

on

Consider ca tehnologia de incarcare super-rapida a bateriei este esentiala pentru orice telefon mobil modern, indiferent de pret, mai ales cand ne gandim la cele mai costisitoare.

Totusi, Realme ne demonstreaza ca nu trebuie sa cheltuim mult pentru a beneficia de o incarcare rapida, o caracteristica care ne poate salva de multe inconveniente. In plus, Realme GT3 este echipat cu un procesor extrem de puternic, iar pretul nu este deloc exorbitant.

Mai are un “frate” ce se bucura de o functie identica, este Realme GT Neo 5, telefon aproape identic si vandut sub acest nume in functie de regiune, dar cu o incarcare usor mai “lenta”, 150W

Advertisement

Ambele au fost lansate recent (dar prezentate in primavara), momentan nu sunt disponibile in Romania. Observ ca la noi, telefoanele mai interesante sub acest brand, ajung destul de greu. Dar ocazional, mai sunt magazine care le listeaza, quickmobile.ro fiind un exemplu bun.

Acest dispozitiv poate atinge o incarcare de 20% in doar 80 de secunde, 50% in 4 minute si se incarca complet in aproximativ 9 minute si jumatate.

Totusi, pentru a beneficia de incarcarea la 240 W, este recomandat sa folosim cablul de incarcare furnizat in pachet, care este proiectat sa suporte o intensitate a curentului de 12A.

Advertisement

Asta inseamna ca daca vom utiliza un cablu standard, acesta va limita viteza de incarcare, deoarece nu va putea sa sustina aceeasi performanta. Cablul chiar conteaza la incarcare, am facut un test in acest sens.

Cu o incarcare rapida de doar 30 de secunde, telefonul ofera un timp de apel de 2 ore. Acesta poate reda muzica timp de 3 ore si permite redarea video pentru o ora.

Realme GT3 se bazeaza pe primul sistem de incarcare de inalta putere certificat de TUV Rheinland pentru incarcare rapida si sigura, echipat cu o baterie (4600 mAh) ultra-durabila care isi pastreaza 80% din capacitate chiar si dupa 1600 de cicluri de incarcare. Dispune de trei chipset-uri de incarcare la capacitate maxima, un cablu ultra-rapid de 12A, incarcator de inalta putere cu GaN dublu.

Advertisement

Realme GT3 are si un design interesant cu acel sistem de led-uri in partea din spate. Se bazeaza pe un procesor puternic, fost flagship al anului 2022. Snapdragon 8+ Gen 1 (pe 4 nm), pana la 16GB RAM, camera principala de 50MP cu stabilizare + 8MP ultrawide + 2MP.

Display AMOLED cu refresh de 144HZ si diagonala de 6.74 inch, difuzoare stereo, spate din sticla si un pret atragator, 500 USD. Asteptam sa-l vedem si prin Romania.

Citeste acum si:

Advertisement

Au aparut metode de ocolire a interdictiei partajarii parolelor Netflix

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des