MSQRD, aplicatie selfie pentru telefon Android care-ti schimba fata!

MSQRD este o super aplicatie pentru telefoanele Android, aplicatie care practic a aparut de nicaieri, insa fiind buna a fost cumparata rapid de catre cei de la Facebook si posibil sa o vedem integrata in aplicatiile lor!

MSQRD este o aplicatie ce foloseste camera selfie a telefonului sau a tabletei pentru a schimba felul in care arati (fata) si pot spune ca este chiar interesanta, efectele pe care le aplica sunt de calitate si cu mult peste ce av vazut pana acum in Google Play!

Pornesti aplicatia MSQRD si automat va porni camera de selfie, vei avea la dispozitie direct in interfata aplicatiei 13 masti pe care sa ti le aplici instant, poti sa-ti faci poze si sa le salvezi pe card sau sa le trimiti pe Facebook sau Messenger sau poti sa imprimi un filmulet de cateva secunde pe care poti sa-l trimiti pe retelele de socializare sau poti sa-l pastrezi in memoria dispozitivului.

Asta sunt EU, numai cateva din cele 13 ipostaze posibile:

Interesante sunt in primul rand efectele aplicatiei MSQRD, aceste efecte sunt foarte reale si senzatia pe care o traiesti este interesanta.

Articolul continua dupa reclama:

Aplicatia se descarca GRATUIT de AICI si chiar ca merita incercata.

Sigur te intereseaza si:

CITESTE SI:  Zooper Widget, aplicatie utila si completa pentru Android
More from Cosmin

Allview dezvaluie un nou telefon, ar putea fi chiar Gionee S6

Allview dezvaluie un nou telefon, ar putea fi chiar Gionee S6 –...
Citeste tot

4 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *