MX Player Fara Sunet (AC3)

MX Player era pana mai recent cel mai versatil player multimedia de pe Android dar cand un lucru este farte bun, se va gasii cineva sau ceva sa il strice. Recent, in urma unui scandal, cei de la MX Player au fost obligati sa renunte la redarea codecului audio AC3 care se regaseste ca pista audio la unele filme de pe net.

Am cautat o metoda sa-l fac sa redea din nou orice clip video, pentru ca eu unul nu vreau sa renunt la acest palyer.
Am sa va prezint cea mai simpla metoda prin care puteti sa restaurati functionalitatea completa, fara alte compromisuri.

Pentru inceput trebuie sa intrati in MX Player care este deja instalat pe  telefonul sau tableta voasta si sa verificati ce tip de codec necesita, in functie de dispozitiv. Codecurile  le gasiti si pe Google Play dar acestea NU au suportul pentru AC3 !
Pentru verificare intrati in MX Player > Setari > Decodor  iar in partea dreapta la “Codec Personalizat” cititi ce codec necesita playerul.
Screenshot_2015-03-07-10-26-56

Ca playerul sa redea din nou si filme cu sunet AC3, trebuie sa descarcati codecul personalizat specific dispozitivului vostru, cel indicat de player:

  1. Arm v7-Neon
  2. Arm v7-Tegra3
  3. Arm v7-Tegra2
  4. Arm v6 VFP
  5. Arm v6
  6. Arm v5TE
  7. x86
  8. MIPS
  9. AIO Pack

Dupa descarcarea codecului necesar, este posibil ca playerul sa identifice automat codecul si sa-l instaleze, daca nu, intrati in MX Player > Setari > Decodor, derulati in jos si atingeti rubrica “Codec Personalizat” Acum navigati si selectati arhiva descarcata anterior. Dupa ce ati finalizat instalarea, playerul o sa indice locatia codecului.

Screenshot_2015-03-07-10-28-09
Gata ! Acum MX Player o sa redea din nou filme cu audio in AC3
Atentie ! Chiar si dupa instalare, nu trebuie sa stergeti arhiva care contine codecul !

Sigur te intereseaza si:

CITESTE SI:  Altfel de notificari pe telefonul Android, fara LED-ul dedicat
More from Florin Andrei

Casti JVC Contrafacute in Supermarket

Am cumparat aceasta pereche de casti dintr-un supermarket Auchan la discount. La...
Citeste tot

14 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *