baterie

Nokia 3 apare deja pe eMag, pretul nu este chiar mare

Nokia 3 apare deja pe eMag, pretul nu este chiar mare

Nokia 3 apare deja pe eMag, pretul nu este chiar mare avand in vedere faptul ca este un Nokia, insa specificatiile tehnice sunt medii si este pana la urma un telefon mediocru. Nokia 3 face parte dintr-o gama de telefoane noi cu care acest brand incearca sa intre pe piata terminalelor cu Android.

Nu este deloc greu sa intri aici, mai greu este sa rezisti si sa faci si telefoane bune. Nokia 6, este un model mult mai scump, apare si el in oferta magazinlui eMag. Stim ca din Nokia a ramas pana la urma numai numele si ca sunt alte filiale care se ocupa de fabricarea telefoanelor mobile, conteaza mai putin acest aspect.

Nokia 3 apare deja pe eMag, pretul nu este chiar mare

Este interesant ca telefonul are un procesor MediaTEK, mai interesant este faptul ca discutam despre un MTK de generatie veche, adica un MT6737 cu 4 nuclee care ruleaza pana la 1.4GHz.

Probabil datorita pretului producatorul nu a optat pentru un procesor de generatie mai noua, Nokia 3 are numai 2GB RAM si cuvantul decent ar trebui sa caracterizeze acest telefon, nimic mai mult.

Totusi, costa numai 699 lei si daca vrem ceva mai bun, platim mai mult. Procesorul este intalnit pe multe telefoane chinezesti, de la Elephone C1 MAX si pana la UMiDigi G, Leagoo M8, HomTom HT50 dar si pe cateva modele de la Asus sau LG.

Nokia 3 apare deja pe eMag, pretul nu este chiar mare

La capitolul plusuri, as trece conectivitatea 4G LTE si sistemul de operare Android 7.0 Nougat, la minusuri as mai mentiona si carcasa din spate care este din plastic (policarbonat). Totusi, din prezentarea care apare in pagina magazinului, aflam ca” Nokia 3 are caracteristicile de top ale designului nostru traditional: carcasa spate frumos construita si sculptata din policarbonat, cu cadrul de aluminiu turnat cu precizie solid, detalii atent finisate si performanta optimizata pentru utilizarea zilnica”

Mai intalnim o baterie cu o capacitate de 2630 mAh, Li-Ion, 16GB stocare interna, o camera principala de 8MP si display cu rezolutie HD plus diagonala de 5″. Nu sunt totusi specificatii tehnice rele dar se putea si mai bine. Sa nu uitam totusi pretul…699 lei.