Acasă Stiri Android Si Noutati Samsung Galaxy S8 Mini la orizont cu Infinity Display?

Samsung Galaxy S8 Mini la orizont cu Infinity Display?

0

Samsung Galaxy S8 Mini la orizont cu Infinity Display? Se vorbeste din ce in ce mai des despre acest telefon mobil ce se vrea a fi o varianta mai mica a celebrului S8. Daca ne gandim numai ca atat S8 cat si S8 Plus au ecrane “gigant”, repede ne dam seama ca aceste zvonuri pot fi credibile si sud-coreeni ar putea lansa o astfel de varianta, adica un Samsung Galaxy S8 Mini!

Potrivit sursei, telefonul Galaxy S8 Mini va păstra ecranul de tip Infinity Display prezent si pe modelele mai mari deja existente pe piata, diagonala va fi insa mai mica si mai comoda.

samsung galaxy s8 mini la orizont cu infinity display?

Dimensiunea acestuia ar fi de 5,3 inci, insa, datorita dimensiunilor reduse si a ecranului integrat perfect in carcasa, Galaxy S8 Mini nu ar fi mai mare fata de un telefon cu display de 5″. Totusi, nu vom avea display curbat si partile laterale ale ecranului vor fi mai vizibile.

Samsung Galaxy S8 Mini ar putea veni cu 4GB memorie RAM si 32GB stocare interna plus procesorul Qualcomm Snapdragon 821, cel de pe Galaxy Note FE.

Nu există informații referitoare la capacitatea bateriei, camera ar urma sa aiba tot un senzor de 12MP. Ramane de vazut insa daca aceste informatii se vor devedi si adevarate, intotdeauna trebuie sa le privim cu anumite rezerve, insa se si pot materializa.

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here