Connect with us

Stiri despre telefoane

Soul X, un Allview cu procesor Snapdragon, din 2020

Published

on

Soul X, un Allview cu procesor Snapdragon, din 2020 – iata ca apar si primele detalii in legatura cu telefoanele sub brand Allview, cele pe cere le vom vedea in 2020. Insa, stirea ar fi ca incep sa apara terminalele cu procesoare Qualcomm Snapdragon.

Cred ca este o masura corecta pe care cei de la Allview o iau, dispozitivul despre care discutam in acest articol, ar putea fi chiar Allview Soul X7 Xtreme. Nu putini sunt cei care fug cand aud de telefoane cu MediaTEK. Sau mai bine spus, se gandesc de mai multe ori inainte de a cumpara un smartphone dotat cu procesor MTK.

Iata ca apare si primul teaser. Nu primim prea multe detalii, as spune ca mai deloc. In afara de faptul ca telefonul va fi dotat cu un procesor Qualcomm, Allview nu ne dezvaluie si alte amanunte.

Advertisement

New Soul X – aceasta este deviza. Nu cred ca se vor “arunca” direct la un Snapdragon de top. Pretul ar fi mare si nu stiu ce succes va avea. Probabil ca vor opta pentru un procesor mediu, din seria 700 si ar fi o alegere perfecta, mult mai buna fata de un echivalent de la MTK.

Posibil ca telefonul sa fie un flagship al anului 2020 si sa fie prezentat in cadrul MWC 2020, asa s-a intamplat si cu modelul (de top) precedent. Stacheta este acum ridicata destul de sus.

Modelul flagship Allview pe 2019, a fost Soul X6 Xtreme, telefon cu camera de selfie retractabila, display AMOLED cu senzorul de amprenta integrat. In mod normal, telefonul flagship din 2020, ar trebui sa aiba dotari cel putin egale!

Advertisement

Cam atat acum, dar asteptam si telefonul pliabil, cel promis anul trecut si care conform calendarului, ar urma sa ne fie prezentat chiar in decembrie 2019. Sa fie acest Soul X telefonul pliabil?

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Alex

    noiembrie 28, 2019 at 18:55

    Eu nu știu de ce nu a făcut Allview parteneriat cu Xiaomi și de ce nu ar fi bun un mediatek că pe Xiaomi redmi note 8 pro și un GPU mai bun un ecran puțin mai mic 5.9 full HD ips sau amoled cu spatii minime de 64gb și date prin abonament ei vor sa trăiască după fraierii care fac abonament la Digi nu produc nu fac nimic doar cumpără mai ieftin și dau mai scump așa e văzut Allview nu tu soft nu tu nimik sincer mai bine fac front comun cu Xiaomi și la brand și aduc aficial produsele lor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des