Acasă Stiri despre telefoane

Noul MediaTEK HELIO P70 este oficial, tot 12nm din pacate

0

MediaTEK HELIO P70 este noul procesor al taiwanezilor, acesta a fost lansat oficial chiar astazi, 24.10.2018. Cei de la MediaTEK produc foarte multe modele de procesoare si din pacate, niciun model nu concureaza direct cu modelele de top produse de Qualcomm, Huawei sau Samsung.

MediaTEK HELIO P70 este in mod teoretic cel mai avansat procesor al lor, dar fabricat tot pe o tehnologie de 12nm, fix la fel ca si P60, lansat la inceputul anului. Este interesant ca cei de la MediaTEK au un procesor pe 10nm, el este X30.

Procesorul adopta o arhitectura Cortex A73 × 4nuclee si Cortex A53 × 4 nuclee, placa grafica integrata este de tip ARM Mali-G72. 4 nuclee sunt pentru performanta sporita si “se trezesc” numai atunci cand este nevoie, restul de 4 sunt mai economice. Conform celor de la MediaTEK, Helio P70 este mai performant cu 16% fata de P60.

MediaTEK HELIO P70

4G, inteligenta artificiala, tehnologie Corepilot 4.0, suport pentru camere cu senzori de pana la 32MP, ofera optimizare multi-threaded pentru jocuri și reduce latenta imaginii, eficienta procesarii AI este cu pana la 30% mai buna fata de P60. Este imbunatatita si performanta camerelor foto cu pana la 20%, a crescut si numarul capturilor ce pot fi surprinse in modul rafala.

Mai mult, MediaTEK HELIO P70 va oferi o mai buna stabilizare electronica a imaginii, o recunoastere mai buna a scenelor si este dotat cu cea mai actuala tehnologie modem 4K LTE. Asta inseamna suport pentru orice conexiune VoLTE și ViLTE, imbunatatirea calitatii semnalului GSM dar si scurtarea timpului de configurare a apelurilor. Acestea fiind spuse, nu ne ramane decat sa asteptam primul telefon echipat cu MediaTEK HELIO P70, Ulefone T2 PRO se pare ca ar fi acesta.

In acest moment, Allview Soul X5 PRO, Oppo F9, Nokia 5.1 Plus, Realme 1, Umidigi Z2 PRO sau OPPO R15, sunt cateva dintre telefoanele cu P60. MediaTEK este o companie cu sediul in Taiwan si a fost fondata in data de 28.05.1997.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
noul-mediatek-helio-p70-este-oficial-tot-12nm-din-pacateMediaTEK HELIO P70 este noul procesor al taiwanezilor, acesta a fost lansat oficial chiar astazi, 24.10.2018. Cei de la MediaTEK produc foarte multe modele de procesoare si din pacate, niciun model nu concureaza direct cu modelele de top produse de Qualcomm, Huawei sau Samsung.MediaTEK...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.