Connect with us

Stiri despre telefoane

In exclusivitate – poze reale cu iHunt Like 4U si video din fabrica

Published

on

iHunt Like 4U este un alt model de telefon ce va ajunge in curand in stocurile acestei companii. Si spun “un alt” deoarece in perioada urmatoare vor mai sosi cateva modele interesante, aflati toate detaliile in aceste articole.

Update – articolul de review

De data aceasta, il vedem pe iHunt Like 4U in cateva poze reale pe care le-am primit direct din fabrica, sunt poze ce apar prima oara exclusiv pe androidro.ro. Mai mult decat atat, observam pentru prima data si cum ruleaza telefonul dar si continutul pachetului de vanzare.

Deja ne-am obisnuit de acum, stim ca telefoanele iHunt sunt impartite in diverse game, modelul Like face parte din gama entry level. Deja au mai fost lansate pana acum 3 modele de iHunt Like, pentru 2 am facut si recenzii aici.

Advertisement

Cunoastem si cateva detalii tehnice, poate cel mai important aspect este acela ca telefonul va rula Android 8.1 GO, versiune customizata de Google si speciala pentru telefoanele cu 1GB memorie RAM. Pana sa punem mana si aici in Romania pe iHunt Like 4U si sa aflam detaliile complete, il putem vedea putin in clipul de mai jos:

iHunt Like 4U – VIDEO

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des