Connect with us

Stiri despre telefoane

OBI MV1, numai 299 lei si 4G, Snapdragon plus HD

Published

on

OBI MV1, numai 299 lei si 4G, Snapdragon plus display cu rezolutie HD, sunt suficiente motive pentru a ne convinge ca acest telefon merita achizitionat acum. Cei de la iHunt il au in oferta, de fapt este o campanie de tip “flash sale”. Si pentru a ne convinge ca pretul este redus in mod real, am facut cateva “sapaturi”.

OBI MV1, numai 299 lei si 4G, Snapdragon plus HD

Astfel, OBI MV1 costa pe iHunt.ro numai 299 lei (link la final), la eMag pretul este de 389 lei. Probabil ca la acest pret stocurile nu sunt mari, cred ca este o oferta adevarata. Nu discutam despre un telefon chinezesc, OBI este o companie fondata in 2014 de John Sculley, CEO PepsiCo, are sediul in San Francisco, California, S.U.A. 

OBI MV1, numai 299 lei si 4G, Snapdragon plus HD

Pe langa cele enumerate in titlu, mai adaugam si sistem de operare cu interfata Cyanogen OS 12.1.1, Corning Gorilla Glass cu acoperire oleofoba, doua microfoane, conectivitate 4G, Dual SIM si sunet DTS. Desigur, nu trebuie sa ne asteptam la un procesor Qualcomm Snapdragon de ultima generatie, OBI MV1 are in interior modelul Qualcomm Snapdragon 212 MSM8909 v2 si 1 GB RAM.

Advertisement

OBI MV1, numai 299 lei si 4G, Snapdragon plus HD

Poate fi catalogata ca una dintre cele mai bune oferte ale momentului. Ecranul are o diagonala de 5″ si rezolutie (HD) 1280×720 pixeli, camera principala este de 8MP si foloseste un senzor de tip OmniVision OV8865, acumulatorul are o capacitate de 2500mAh. Nu intalnim senzor de amprente, apare insa un jack audio. Vezi OFERTA AICI.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des