Acasă Stiri Android Si Noutati Android 9 PIE sta destul de rau cand vine vorba de raspandire

Android 9 PIE sta destul de rau cand vine vorba de raspandire

2

Android 9 PIE sta destul de rau cand vine vorba de raspandire, conform raportului publicat de catre Google si aferent lunii septembrie 2018, noua versiune de Android lipseste cu desavarsire.

Pentru a fi prezenta in aceste rapoarte distribuite de catre Google, cel puțin 1% dintre telefoanele cu Android care viziteaza Google Play trebuie sa ruleze versiunea respectiva. Se pare ca la ora actuala, asta nu s-a intamplat si Android 9 PIE mai are de asteptat pana sa devina popular sau macar prezent pe telefoanele noastre.

android 9 pie

In principal, sunt doua motive responsabile. Google se grabeste prin lansarea de noi versiuni, marii producatori nu tin pasul si nu trimit actualizari importante suficient de repede. Da, este bine ca gigantul Google sa scoata pe piata actualizari importante, acestea aduc functii noi, imbunatatiri la nivel de securitate si practic, se adapteaza noilor telefoane de top. Spre exemplu, Android 9 PIE este optimizat pentru telefoanele cu notch, 8.0 Oreo nu.

android 9 pie

Este greu sa facem o lista cu telefoanele ce ruleaza in acest moment Android 9 PIE, asta dintr-un simplu motiv. Nu prea avem ce trece in aceasta lista! Google Pixel si Pixel XL au primit oficial deja acest update major, este cazul si lui Essential PH-1. In rest, planificari, versiuni beta sau custom facute de cei de pe xda.

Android 7 Nougat este la putere, il urmeaza Marshmallow si OREO vine destul de tare din urma. Mca ai observam ca la nivel global, inca sunt multe telefoane ce ruleaza KitKat, 8.6%!.

android 9 pie

Vezi in acest articol cu ce vine nou Android 9 PIE.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here