Acasă Stiri Android Si Noutati Oficial ACUM (LIVE), Samsung Galaxy S10, versiunile si preturi

Oficial ACUM (LIVE), Samsung Galaxy S10, versiunile si preturi

0

Pana in toamna, Samsung Galaxy S10 va ramane varful de gama al gigantului din Coreea de Sud. Spun pana in toamna, deoarece atunci este posibil sa apara si Samsung Note 10, avem timp pana atunci sa discutam si despre el. Acum, putem vedea LIVE din San Francisco (mai jos) tot ceea ce ne declara compania care produce modelul Galaxy S10.

Alaturi de cele 3 versiuni, apare si Samsung FOLD, telefonul pliabil despre care discutam intr-un articol separat. Deci, sunt 3 variante de S10. Unul mai iefitn, S10e, S10 “normal” si cel mai mare, modelul S10+. In zilele viitoare, majoritatea magazinelor din Romania vor prezenta ofertele de pret, la fel vor face si operatorii de telefonie mobila.

Ne asteptam ca preturile sa fie mari, cel putin in primele saptamani. In mare, Samsung Galaxy S10, seamana cu S9. Este totusi mai performant, are tehnologie mai noua, camere foto mai multe (speram si mai bune), un display nou si senzor de amprente integrat in display. Cei de la Samsung au facut tot ceea ce au putut ei pentru a evita aparitia unui notch. Si l-au evitat prin aparitia unui ecran perforat (Infinity-O), acolo este ascunsa camera foto secundara. In cazul lui S10+, apar chiar doi senzori secundari.

Samsung Galaxy S10 – evenimentul LIVE din San Francisco

Samsung Galaxy S10e – pret si dotari

Pret in Romania: 3499.99 lei

[aps_product_specs id=”63110″]

Samsung Galaxy S10 – pret

Pret in Romania: Incepand cu 4299 lei (toate ofertele)

[aps_product_specs id=”63118″]

Samsung Galaxy S10+ – pret

Pret in Europa: 999 euro (6GB RAM), 1249 euro (8GB RAM), 1499 euro (12GB RAM/ceramic)

Da, Galaxy FOLD este confirmat oficial! Urmeaza detaliile, evenimentul a inceput cu el:

Samsung Galaxy FOLD – 7.3inch Infinity Flex Display si “impaturit”, rezulta un display de 4.6″ cu rezolutie 1536 x 2152 pixeli. Sunt inclusi doi acumulatori, acestia sunt separati de display. Telefonul costa 2000 de dolari si va fi disponibil incepand cu luna aprilie.

Asteptam toate detaliile legate de modelele lansate astazi si apoi, revenim cu articole complete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here