Acasă Stiri Android Si Noutati Samsung Galaxy Fold, specificatii si pret

Samsung Galaxy Fold, specificatii si pret

0

Samsung Galaxy Fold – Evenimentul de lansare a noilor telefoane Samsung, a inceput chiar cu Galaxy FOLD, modelele S10 au fost lasate spre final. Am aflat ca acest telefon va fi disponibil incepand cu luna aprilie (2019) si va avea un pret de 1980 dolari. Ne dam seama ca nu este vorba despre un prototip si cei ce-si permit, il pot achizitiona.

samsung galaxy fold

Este un telefon pliabil. Deschis, rezulta un display “Infinity Flex” de 7.3″, rezolutie 1536 x 2152 si aspect 4.2:3. In cazul in care il “impaturim”, rezulta un ecran cu o diagonala de 4.6″ si o rezolutie 840 x 1960 pixeli. Este un panou OLED. Cand sunt închise, cele doua parți nu se unesc, exista un decalaj intre parti. Cei de la Samsung, ne promit ca acest display rezista la “sute de mii” de plieri.

Samsung Galaxy Fold – Procesorul este unul fabricat pe o tehnologie de 7nm, primim nu mai putin de 12GB RAM si 512GB stocare interna. Exista si USB Tip C, dar si un difuzor multimedia, prezente pe cate una din ambele laturi. Senzorul de amprente este integrat in butonul “power” si este amplasat in partea dreapta.

samsung galaxy fold

4380mAh este capacitatea acumulatorului. Mai exact, sunt doi acumulatori (in ambele parti). Telefonul are suport 5G si va costa 1980 USD, poate fi comandat incepand cu data de 26 aprilie.

[aps_product_specs id=”63629″]

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here