Connect with us

Stiri despre telefoane

OnePlus 10 Pro 5G poze din stratosfera, vine in Europa pe 31 martie

Published

on

OnePlus 10 Pro 5G poze din stratosfera, vine in Europa pe 31 martie, atunci este programata lansarea internationala. Tot cam atunci, ar urma sa fie listat in mod oficial si de magazinele din Romania. Deja au fost unii comercianti ce au pus in vanzare acest smartphone de top, pretul era si el tot de “stratosfera”, adica mare/inalt.

Ma astept ca atunci cand va fi vandut oficial sa aiba un pret mare, dar ma astept sa nu fie la fel de mare ca un Samsung Galaxy S22 Plus, acesta ar fi un concurent direct. Producatorul a trimis un telefon in stratosfera pentru a realiza poze cu orizontul, lansarea a fost facuta cu ajutorul unui balon meteorologic.

OnePlus 10 Pro a ajuns la o altitudine de 38.000 de metri, unde a trebuit sa faca fata unor viteze ale vântului de 200 km/h și temperaturi de pâna la minus 60 de grade. Pentru a supravietui, telefonul a fost introdus intr-un modul extern si si pentru controlul de la distanta, compania a dezvoltat si folosit o aplicatie speciala. Pozele de mai jos sunt chiar frumoase si interesante.

Advertisement

De laudat aceasta initiativa, una la care si alte companii au apelat de-a lungul timpului. Este clar ca discutam despre marketing bine pus la punct, pana la urma nu cred ca multi utilizatori care isi cumpara un telefon performant se apuca sa-l trimita la 38.000 metri altitudine. Stratosfera incepe in jur de 12 km (8 km la poli și 20 km la ecuator ) și se termina la o altitudine de aproximativ 50 km.

OnePlus 10 Pro 5G / video / lansare in stratosfera

Trebuie sa recunoastem ca pozele sunt absolut superbe, o initiativa inedita si probabil una care va tinti asa cum trebuie. OnePlus 10 Pro 5G a fost anuntat oficial in data de 11 ianuarie 2022 si este un smartphone dotat cu procesor Snapdragon 8 Gen 1. La eMAG va intra in oferta in data de 31 martie, la ora 17:20. Utilizatorii care precomanda pe oneplus.com vor primi gratuit și o pereche de caști premium OnePlus Buds Pro.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des