Connect with us

Revenire pe piata tabletelor, Motorola Moto Tab G62 – O tableta care apare in consola Google Play si care pare sa aiba conectivitate 4G. Cu toate ca piata tabletelor nu mai este atat de atractiva in comparatie cu acum multi ani, aceste dispozitive inca se cer. Si daca exista cerere, normal ar fi sa existe si oferta.

Producatori sunt, insa acestia nu acorda o atentie extrem de mare acestui segment. Insa, iata ca cei de la Motorola ne prezinta o tableta noua. Nu ar fi chiar prima pentru ei de cand au revenit in forta, in luna ianuarie (2022) ne prezentau modelul G70, o tableta cu procesor Helio G90T si pret de aproximativ 380 euro.

Motorola Moto Tab G62

In orice caz, cine cauta o tableta premium cu Android, momentan ar trebui sa se uite spre Huawei sau spre Samsung. Din pacate, nu exista detalii extra legate de tableta Moto Tab G62. Stim ca este posibil sa fie disponibila in 2 versiuni, una cu 4G si alta fara astfel de conectivitate.

Un alt aspect interesant si ciudat in acelasi timp. Motorola mai are un gadget cu o denumire identica, este vorba despre un smartphone! Modelul Moto G62 a aparut chiar luna aceasta (iunie 2022), telefon mobil low mid-range cu pret de aproximativ 250 euro. Destul de confuza alegerea lor, tableta si telefon cu denumire identica!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *