Connect with us

Aplicatii telefoane Android

OPPO, ColorOS Camera pentru CyanogenMOD, tutorial instalare

Published

on

OPPO, ColorOS Camera pentru CyanogenMOD, tutorial instalare – ColorOS a fost o versiune de Android pentru OnePlus One si diversi developeri au customizat destul de mult aceasta varianta, dar au si extras, modificat, portat diferite aplicatii utile.

ColorOS Camera este aplicatia pe care o prezinta astazi, una chiar foarte buna si una dintre putinele aplicatii de camera mai buna fata de cea originala si ma refer aici la telefoanele cu CyanogenMOD, asta deoarece aplicatia NU functioneaza pe versiuni de Android “curate” sau alte verisuni exceptand CyanogenMOD 12 sau versiuni superioare!

Aplicatia este in format apk si se instaleaza direct din meniul telefonului ca orice aplicatie normala si vine la pachet cu alte aplicatii adiacente (plugins) care se instaleaza separat, am sa va arat asta imediat.

Advertisement

Aplicatia impreuna cu aceste module se descarca de AICI, mai intai instalati aplicatia, apoi toate modulele si la final trebuie golita memoria cache a aplicatiei si sterse datele, asta pentru a functiona corect toate modulele.

Descarcati arhiva, o dezarhivati, instalati aplicatia OppoCamera si apoi modulele!

Intai instalati aplicatia de camera nu inainte de a seta din meniul telefonului ca acesta sa poate instala aplicatii apk. din surse necunoscute, altele decat Google Play.

Advertisement

454545

Dupa ce ati instalat aplicatia, o puteti deschide si o puteti folosi, insa pana nu instalati si modulele nu va puteti bucura de functiile extra. Interfata camerei fara module arata cam asa:

Screenshot_2016-07-31-10-06-39 Screenshot_2016-07-31-10-06-51 Screenshot_2016-07-31-10-06-55 Screenshot_2016-07-31-10-07-00 Screenshot_2016-07-31-10-07-08 Screenshot_2016-07-31-10-12-51

Modulele sunt destul de interesante si ofera setari profi, puteti face chiar si filmari la rezolutie 4K sau poze HD, asta inseamna pana la rezolutii de 50 MP, insa aceste doua setari suplimentare am observat ca nu functioneaza pe toate dispozitivele cu CyanogenMOD chiar daca dupa instalarea lor am sters datele aplicatiei principale.

Modulele sunt urmatoarele:

Advertisement
 • Audio Camera
 • Double Exposure Camera
 • Face Beauty Camera
 • Filter Camera
 • GIF Camera
 • HDR Camera
 • Microspur Camera
 • Night Camera
 • Panorama Camera
 • Picture Plus Camera
 • Profesional Camera
 • RAW Camera
 • Slow Shutter Camera
 • Super Zoom Camera
 • Ubifocus Camera

Modulele suplimentare pentru camera foto se instaleaza in felul urmator:

Le veti gasi in arhiva descarcata si dezarhivata, le instalati pe toate in orice ordine doriti, porniti apoi aplicatia de camera si in dreptul pictogramei de captura foto glisati usor cu degetul in sus. Acolo apasati pe “add apps” si asteptati cateva secunde pentru ca aceste module sa se incarce. Dupa incarcare, apasati pe modulul dorit, il instalati si pentru activare apasati  pe “turn on”.

Iesiti din aplicatia principala de camera, intrati in setarile telefonului, aplicatii, cautati “camera” si stergeti datele. Apoi puteti reintra in aplicatia principala si sa folositi toate modulele instalate.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

 1. Anonim

  septembrie 4, 2016 at 13:03

  testex pe xiaomi mi4c ….. multumesc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171