Acasă Stiri despre telefoane

OPPO prezinta tehnologia 10X hybrid optical zoom

2

Astazi, in cadrul “Future Technology Communication Conference”, cei de la OPPO au prezentat o tehnologie noua pentru camerele foto. O vom vedea in curand pe telefoanele fabricate de catre ei. Nu este prima data cand cei de la OPPO dau ora exacta in materie de inovatie, probabil nici ultima. Din pacate, nu multe (detalii) modele fabricate de catre aceasta companie ajung si la noi in tara.

Tehnologia OPPO 10x cu zoom optic hybrid, adopta o structura ce implica trei senzori foto. Super Wide Angle (distanta focala echivalenta de 15,9 mm), Ultra Clear (cel principal) si un senzor telephoto (159mm).  Cele trei senzori lucreaza impreuna pentru a maximiza avantajele, pentru a obține o calitate superioara a imaginii in diferite zone și pentru a obține un zoom de pana la 10x. Este prezenta si stabilizarea optica a imaginii, tehnologie noua de tip “Dual Optical Image Stabilization”.

Pentru a obtine aceasta tehnologie, cei de la OPPO au declarat ca in proiect, au fost implicati in jur de 200 de oameni și ca exista peste 100 de brevete de cercetare și dezvoltare ce includ, prisme, module, algoritmi și alte aspecte specifice.

Asta nu este insa tot. OPPO a mai prezentat si un senzor nou de amprente. Fata de cele prezente acum pe telefoanele mobile, noul senzor are suprafata de 15 ori mai mare si dispune de o acuratete mult mai buna. Pentru o securitate sporita, noua tehnologie va permite utilizatorului sa se foloseasca de doua degete.

Desi nu au anuntat in mod clar un telefon ce va ingloba toata aceasta noua tehnologie, cei de la OPPO au facut referire la un viitor flagship ce va fi prezentat in curand.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
oppo-prezinta-tehnologia-10x-hybrid-optical-zoomAstazi, in cadrul "Future Technology Communication Conference", cei de la OPPO au prezentat o tehnologie noua pentru camerele foto. O vom vedea in curand pe telefoanele fabricate de catre ei. Nu este prima data cand cei de la OPPO dau ora exacta in materie...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.