Connect with us

Stiri despre telefoane

(P) Vernee X, compania ne prezinta tehnologia Face ID

Published

on

Vernee X, compania ne prezinta tehnologia Face ID prezenta pe cel mai nou terminal al lor, asta printr-un clip video oficial.

Odată cu dezvoltarea rapidă a telefoanelor mobile si noua generație de panouri 18: 9, apar si alte functii noi. Vernee X este una dintre primele telefoane cu Android ce se bucura de cea mai recentă tehnologie, Face ID (sistemul de recunoaștere faciala)

Iata si clipul video oficial:

Advertisement

La fel ca iPhone X si Vernee X acceptă și tehnologia de recunoaștere a feței. Accesați setarea și înregistrați ID-ul feței și astefel, puteți utiliza functia pentru a vadebloca telefonul. Camerele din fața ale telefonului pot captura 128 de puncte  caracteristicilor feței dvs., facand astfel deblocarea rapida si sigura.

Vernee X 4G Phablet

Viteza de deblocare este de numai 0,2 s. De asemenea, tehnologia de recunoaștere a imaginii se poate adapta conform diferitelor circumstanțe. Chiar și în întuneric, Vernee X poate fi deblocat. Vernee a spus că va continua să optimizeze tehnologia Face ID pentru a face mai rapida și mai precisa.

Advertisement

Vernee X si cele 4 camere foto (material oficial)

Vernee X este echipat cu patru camere. Doua camere in spate,  16MP + 5MP cu senzor SONY (IMX 258 – 13MP) si diafragma f / 2.0 in ambele cazuri. Suporta tehnologia PDAF si timpul de focalizare poate fi de numai 0,03s. De asemenea, poate filma pana la rezolutie FHD.

Advertisement

Vernee X folosește pentru camerele frontale 2 senzori, 13MP + 5MP complet noi.

Principalele caracteristici tehnice ale telefonului:

  • Display 6.0” FHD+ 18:9 
  • Helio P23 Octa-core 
  • 6GB RAM + 128GB ROM
  • Acumulator 6200mAh, USB reversibil, incarcare rapida 9V/2A 
  •  Android 8.0 (OTA)

Oferta in cadrul magazinului gearbest.com poate fi vazuta AICI. MAi multe detalii, pe site-ul oficial.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des