nofollow

Vernee X, compania ne prezinta tehnologia Face ID prezenta pe cel mai nou terminal al lor, asta printr-un clip video oficial.

Odată cu dezvoltarea rapidă a telefoanelor mobile si noua generație de panouri 18: 9, apar si alte functii noi. Vernee X este una dintre primele telefoane cu Android ce se bucura de cea mai recentă tehnologie, Face ID (sistemul de recunoaștere faciala)

Iata si clipul video oficial:

La fel ca iPhone X si Vernee X acceptă și tehnologia de recunoaștere a feței. Accesați setarea și înregistrați ID-ul feței și astefel, puteți utiliza functia pentru a vadebloca telefonul. Camerele din fața ale telefonului pot captura 128 de puncte  caracteristicilor feței dvs., facand astfel deblocarea rapida si sigura.

Vernee X 4G Phablet (p) vernee x, compania ne prezinta tehnologia face id

Viteza de deblocare este de numai 0,2 s. De asemenea, tehnologia de recunoaștere a imaginii se poate adapta conform diferitelor circumstanțe. Chiar și în întuneric, Vernee X poate fi deblocat. Vernee a spus că va continua să optimizeze tehnologia Face ID pentru a face mai rapida și mai precisa.

CITESTE SI:  Primele poze reale, iHunt Alien X, telefon cu notch

Vernee X si cele 4 camere foto (material oficial)

Vernee X este echipat cu patru camere. Doua camere in spate,  16MP + 5MP cu senzor SONY (IMX 258 – 13MP) si diafragma f / 2.0 in ambele cazuri. Suporta tehnologia PDAF si timpul de focalizare poate fi de numai 0,03s. De asemenea, poate filma pana la rezolutie FHD.

Vernee X folosește pentru camerele frontale 2 senzori, 13MP + 5MP complet noi.

Principalele caracteristici tehnice ale telefonului:

  • Display 6.0” FHD+ 18:9 
  • Helio P23 Octa-core 
  • 6GB RAM + 128GB ROM
  • Acumulator 6200mAh, USB reversibil, incarcare rapida 9V/2A 
  •  Android 8.0 (OTA)

Oferta in cadrul magazinului gearbest.com poate fi vazuta AICI. MAi multe detalii, pe site-ul oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree