Cu siguranta cel mai bun joc de poker pentru Android cu aproape 5 mil. de descarcari , Poker Stars.net tocmai a primit pe 18 decembrie o actualizare cu suport pentru turnee de reintrare si posibilitatea de a achizitiona virtual chips.

Cea mai mare cameră de poker online din lume cu sute de mii de jucatori online in fiecare zi aduce acum posibilitatea sa te joci pe bani direct pe dispozitivul Android, ceea ce înseamnă că puteți juca jocuri gratuite de poker ori de câte ori și oriunde doriți. Puteți concura acum în jocuri de tip ,Sit & Go (SNG) și turnee multi-table (MTT-uri) 

PokerStars.net  oferă caracteristici extraordinare, inclusiv cele mai avansate functii multi-masă, jucător de masă de chat, hol filtre și alte opțiuni avansate. De asemenea, puteti gasi rapid turneele de care aveți nevoie , inclusiv cele in care prietenii tai se joaca, cu turnee la îndemână și optiunea de căutare jucător. PokerStars.net vă permite să vă conectați și să jucati prin Wi-Fi sau conexiunea telefonului 3G, astfel încât nu veți pierde din nou un turneu! 

* PokerStars.net este disponibil doar pe bani virtuali si pentru cei ce au peste 18 ani.

CITESTE SI:  Cea mai buna aplicatie de camera in 2018 din Google Play

Pentru a te juca iti trebuie o conexiune de internet WiFi sau 3G, min.Android 2.2 si o rezolutie a ecranului minim 800×480 .

Poti instala jocul gratuit de AICI.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree