Connect with us

Stiri despre telefoane

Poze reale cu Samsung Galaxy Note 10+, tot ecran perforat

Published

on

Samsung Galaxy Note 10+ apare in primele poze ce par a fi cu adevarat reale. Daca la capitolul specificatii tehnice ne asteptam la tot ceea ce-i mai bun la ora actuala, misterul era dat de partea de design.

Multi se asteptau sau cel putin isi doreau ca in sfarsit, cei de la Samsung sa produca un flagship full secreen. Asta inseamna fara nicun fel de notch sau fara display perforat, “punch hole”.

Solutii existau, nu de ieri sau de azi. Aveau la dispozitie tehnologia pentru camerele motorizate, OPPO chiar a reusit sa ascunda camera de selfie, fix sub display. Sub display pare a fi si in cazul lui Samsung Galaxy Note 10+, insa este vizibila, chiar foarte. 

Advertisement

Practic, un display asemanator cu ceea ce vedem acum pe Samsung Galaxy S10 sau S10 +, numai ca perforatia s-a mutat intr-un loc chiar mai neinspirat, fix pe centru. Repet insa, aceste imagini nu sunt oficiale, insa sunt mari sanse ca aspectul telefonului sa fie fix acesta.

Samsung Galaxy Note 10+

Poze reale cu Samsung Galaxy Note 10+, tot ecran perforat

Samsung Galaxy Note 10+

Slabe sanse ca aceasta perforatie sa poata fi mascata cumva, ma refer la soft. In rest, observam un display curbat, clar un Super AMOLED. Margini super inguste ale ecranului, este posibil sa treaca de 90%.

Partea din spate sufera modificari, nu seamana cu ceea ce vedem acum pe Note 9. Par a fi 3 senzori foto principali, acestia sunt dispusi ca in cazul lui Huawei P30. Senzorul de amprente lipseste, in mod clar va fi “ingropat” in display.

Poze reale cu Samsung Galaxy Note 10+, tot ecran perforat

La fel de posibil sa apara si doua versiuni de data acesta, versiuni cu diagonale diferite, poate si dotari diferite. Observam in mod clar ca scrie pe display “Samsung Galaxy Note 10+”. Asta ar insemna ca va exista si un model fara +.

Advertisement

Telefonul este asteptat sa fie dezvaluit oficial spre mijlocul lunii august, se pare ca in data de 10.08.2019. Tot spre toamna, este posibil sa-i cunoastem si adversarul direct, ma refer la Huawei Mate 30 (seria), asta in cazul in care cei de la Huawei isi rezolva problemele, unele deja super cunoscute.

via

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des