Acasă Stiri despre telefoane OPPO a rezolvat problema! Fara notch pe telefoanele mobile!

OPPO a rezolvat problema! Fara notch pe telefoanele mobile!

7

OPPO este un nume mare, chiar foarte mare. Nu conteaza ca in Romania nu prea sunt vandute telefoanele lor, la nivel mondial ei au un cuvant greu. In afara de faptul ca produc si vand telefoane mobile, se mai ocupa si cu dezvoltarea de noi tehnologii.

Si nu de putine ori, ei au fost cei care au “dat ora exacta” in acest domeniu. Se pare ca asta vor face si de acum incolo. Cred ca va mai trece destul de mult (sau nu) timp pana sa-i vedem si prin Romania, ma refer la nivel oficial.

Sunt unele magazine care mai vand diverse modele sub brand OPPO, am observat in oferta celor de la PC Garage si Quickmobile. Cei de la OPPO au o oarecare legatura si cu Realme, pare a fi o subdivizie.

Camera frontala a unui telefon mobil, a dat mai mereu batai de cap producatorilor de telefoane mobile. Si mai ales in ultimii 2-3 ani, am observat ca se incearca fabricarea telefoanelor mobile cu un raport foarte mare intre suprafata frontala si display.

Mai exact, partea frontala sa fie ocupata numai de display. Difuzorul este mai usor de ascuns, solutie s-a gasit si pentru butoanele ce se aflau la baza ecranului. Si pentru camera frontala au fost gasite mai multe solutii, insa nu cele mai fericite.

Astfel, a aparut “bretonul”. Mai mic sau mai mare, apoi s-a “mers” pe camera retractabila sau rotativa. De altfel, cei de la OPPO au fost primi care au prezentat un smartphone cu camera rotativa, asta se intampla in anul 2014, este vorba despe modelul N3.

OPPO N3 – 2014:

Acum, in 2019, ei posteaza un scurt clip video, insa unul extrem de bine facut. Putem vedea chiar si istoria “bretonului” in 15 secunde. Mai mult, in data de 26.06.2019, vor dezvalui un smartphone cu un raport excelent intre suprafata frontala si display:

OPPO – VIDEO:

Practic, camera secundara este ascunsa sub display, dar nu ca in cazul telefoanelor S10 de la Samsung. Adica, ecranul nu este “perforat”, nu vom vedea niciun punct negru! Probabil ca este vorba despre un prototip, abia asteptam sa vedem cum functioneaza noua tehnologie!

sursa video

7 COMENTARII

  1. Si Xiaomi lucreaza in paralel,la primul anunt al OPPO facut pe tema camerei sub display(adica aproape o luna in urma),xiaomi postase cu o ora sau doua dupa oppo prototipul lor cu un video pe Twitter.Dar inca ii prea devreme sa ne bucuram si sa avem asteptari foarte mari de la cemrele sub display.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.