BAC Geografie 2014 Direct Pe Telefon

BAC Geografie 2014 Direct Pe Telefon

Bac geografie 2014 vine in sprijinul celor care dau anul acesta bacalaureatul (sau capacitatea) la geografie.

Aplicatia de fata contine teste de genul celor cu care elevii se vor confrunta la examen (existand patru tipuri diferite de teste: cu harti mute, unde elevii trebuie sa identifice pe harta o serie de orase, rauri si unitati de relief; teste de tip grila, cu mai multe variante de raspuns, utilizatorii putand alege cate intrebari sa contina fiecare test, teste de tip competitie, unde aveti la dispozitie o singura viata pentru a raspunde corect la 50 de intrebari si teste care va ajuta sa memorati orasele tarii, altitudinea unor varfuri si asa mai departe).

Untitled

Articolul continua dupa reclama:

 

CITESTE SI:  Root Essentials, multe unelte root intr-o singura aplicatie

Pe langa teste, aplicatia mai contine si programa de Bac, precum si cateva harti si tabele care sa va ajute sa luati examenul.

Aplicatia este gratuita, functioneaza 100% offline, se adreseaza in special elevilor si studentilor, se instaleaza direct pe cardul extern si este foarte usor de folosit.

Daca v-a placut si doriti sa cumparati varianta pro (care contine mai multe intrebari, teste si harti), puteti sa o achizitionati la pretul de 1 euro (aproximativ 5 lei) de pe Google Play.

Spor la invatat!

Varianta gratuita se poate descarca de AICI.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Backup ROM Allview P5 Energy, firmware complet necustomizat

Backup ROM Allview P5 Energy, firmware complet necustomizat, nerootat si tocmai bun...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *