baterie

Prima aplicatie Android interesanta pe 2019, zona de setari

Prima aplicatie Android interesanta pe 2019, zona de setari

Prima aplicatie Android interesanta pe 2019 despre care discutam, se numeste Bottom Quick Settings, este gratuita in Google Play si chiar interesanta. Cu ajutorul acestei aplicatii, poti muta zona de setari rapide prezenta in partea de sus.

In loc sa mai tragi cu degetul de sus in jos pentru a avea acces la diferite setari (luminozitate, locatie, date mobile, bluetooth, lanterna, WiFi, etc.), aplicatia iti da posibilitatea sa ai acces la toate acestea mai simplu, facand un swipe de jos in sus.

Functioneaza la fel ca zona de sus, numai ca acum, s-a mutat in partea de jos a ecranului. O recomand in special pentru cei ce au telefoane cu display mai mare si nu ajung atat de rapid in partea de sus. In plus, poti integra acolo si diversele setari pentru volum. Majoritatea setarilor si functiilor sunt disponibile in versiunea gratuita, aceasta se descarca de AICI.

Bottom Quick Settings are un rating bun in Google Play (4.3 din 5) si se seteaza foarte simplu. Pentru a functiona, trebuie acordate cateva permisiuni. Insa, nu este genul de aplicatie care sa ceara acces la microfon sau la camera foto. Despre astfel de aplicatii, am discutat AICI.

Interfata si setarile disponibile le vedeti in galeria de mai jos. Tot acolo, apare si rezultatul final: