Connect with us

Stiri despre telefoane

Problema cu iPhone 15 PRO, ecranul verde

Published

on

Problema cu iPhone 15 PRO, ecranul verde, asta au experimentat unii dintre utilizatori si chiar putem vedea acest comportament, intr-un clip video postat pe o retea de socializare.

Seria iPhone 15 Pro de la Apple, lansata intr-un an plin de inovatii si imbunatatiri tehnologice, se confrunta cu o problema de ecran care a starnit ingrijorare in randul utilizatorilor. Desi telefonul vine cu numeroase caracteristici avansate, inclusiv un procesor A17 Pro pe 3nm si un sasiu din titan pentru o greutate redusa, un numar de utilizatori au raportat o problema legata de ecranul care devine verde.

Unul dintre cei care au adus aceasta problema in atentia publicului este Chisel Bhatia, un medic, care a postat pe Twitter un videoclip in care arata defectul. Acesta a subliniat ca ecranul telefonului nu a suferit niciun fel de dauna fizica, ceea ce ridica semne de intrebare cu privire la posibilele cauze ale problemei.

Advertisement

Problema cu iPhone 15 PRO, ecranul verde

Defectul persista chiar si dupa repornirea telefonului, iar in unele cazuri, ecranul devine complet neresponsiv. Desi aceasta problema nu pare sa fie generalizata, ea a generat discutii aprinse pe retelele de socializare, unde utilizatorii asteapta un raspuns oficial din partea Apple.

Problema cu iPhone 15 PRO, ecranul verde – Compania este cunoscuta pentru abordarea eficienta a problemelor de software prin intermediul actualizarii sistemului de operare, dar pana in prezent nu a emis nicio declaratie oficiala. Utilizatorii afectati spera ca Apple va rezolva aceasta problema intr-un timp scurt, pentru a mentine nivelul de incredere si satisfactie al clientilor.

Advertisement

In concluzie, aparitia acestei probleme subliniaza faptul ca niciun dispozitiv tehnologic nu este imun la defecte sau erori. Este esential ca producatorii sa abordeze astfel de probleme in mod prompt pentru a mentine o relatie solida cu baza lor de utilizatori.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des