Acasă Jocuri pentru telefoane si tablete android Review 4four, joc de puzzle

Review 4four, joc de puzzle

0
nofollow

Review 4four, joc de puzzle – 4four, jocul dezvoltat de catre Annuring este genul de joc ce te captiveaza din prima si nu te lasi de el pana nu termini cateva nivele bune sau deoarece te prinde! Cei ce cunosc si joaca astfel de jocuri de logica stiu sentimentul pe care incerc sa-l descriu. Cu toate ca vorbim despre un joc simplu, fara sa aiba parte de o grafica aparte, 4four este interesant, captivant si bine pus la punct. 

Un alt avantaj al acestui joc ar fi acela ca poate fi jucat si pe telefoanele sau tabletele mai slab dotate deoarece nu consuma resurse, nu forteaza procesorul sau placa grafica. La prima vedere, totul este simplu dar pe masura ce incepi si te joci vei realiza ca vrei sa termini cat mai multe nivele din cele 400 disponibile si nu te lasi pana nu o faci.

Galerie foto

Pe ecran iti apar patru casute albe si fiecare contine cate o forma geometrica de culoarea verde inauntru. Pentru a trece la nivelul urmator, trebuie sa atingeti o casuta, eventual sa o rotiti si sa o suprapuneti peste alta astfel incat sa faceti linii complete verticale sau orizontale ce vor fi sterse la sfarsit.

La inceputul jocului, veti ave parte si de un tutorial ce va explica si va lamureste in caz ca sunteti nedumeriti, dar va veti da seama imediat de ce aveti de facut si veti fi pana la urma “prinsi” in joc.

Nu exista reclame, jocul este gratuit si nu consumati date mobile!

DESCARCA JOCUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here