Acasă FIRMWARE Update firmware Android 5.1 Lollipop pe Moto G 2013

Update firmware Android 5.1 Lollipop pe Moto G 2013

0

Update firmware Android 5.1 Lollipop pe Moto G 2013 – Am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa faceti un update la versiunea de firmware Android 5.1 Lollipop pe telefonul Motorola Moto G, versiunea GPe XT1032.

Acest update face trecerea la versiunea 5.1 Lollipop si este posibil ca multi dintre voi sa nu il fi primit inca. Acest update poate fi instalat numai daca aveti deja pe telefon versiunea Android 5.0, build number LRX21Z. Nu incercati sa instalati acest firmware pe alt model de telefon. Verificati inainte daca aveti modelul GPe XT1032 si instalat pe el deja firmware LRX21Z. Procedati pe propria raspundere! Bateria trebuie sa fie incarcata minim 50%!

qew

-Descarcati acest nou firmware pe PC si copiati-l in memoria telefonului sau pe un card de memorie MicroSD.

-Opriti acum telefonul si reporniti-l apasand tastele volum sus, volum jos si power in acelasi timp. In acest fel , accesati meniul recovery.

-Apasati acum volum jos, selectati recovery si selectati cu butonul de volum sus pana vedeti pe ecran un mesaj de avertisment.

-Apasati pentru 5 secunde volum sus si volum jos in acelasi timp si in timp ce tineti apasate tastele, apasati si eliberati butonul power.

-Telefonul va trebui sa afiseze pe ecran in curand mesajul Android System Recovery-

-Selectati acum optiunea apply update from sdcard, navigati si cautati fisierul descarcat si copiat in memorie anterior si instalati-l.

-Noul update se va instala si veti fi anuntat cand procedura s-a finalizat. Primul boot poate dura ceva mai mult!

-Asta a fost tot, aveti acum Android 5.1 Lollipop pe telefonul Moto G 2013 v.GPe XT1032

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Din 2019, utilizez un OnePlus7 PRO si momentan, nu vad ce motiv as avea sa-l schimb. Multumesc pentru vizita pe acest site, sper ca articolele postate iti sunt de folos ;)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here