baterie

Root Allview H2 Qubo

Root Allview H2 Qubo

Allview H2 Qubo este un telefon lansat destul de recent si este un rebrand dupa Gionee V4, companie de la care cei de la Allview se aprovizioneaza in mare parte in materie de telefoane mobile.

Este un telefon cu un design atractiv, dual sim, ecran de 4.5 inch TFT cu rezolutia 480 x 854, procesor quad core la 1.2 GHz, 512 MB RAM si camera foto de 5 MP.
Insa, daca vrei o performanta mai buna, sa stergi aplicatii din sistem sau sa adaugi versiuni de Android customizate sau pur si simplu vrei sa-i faci overclock sau sa adaugi aplicatii care necesita acces root, atunci trebuie sa-l rootezi.
Atunci când rootezi un dispozitiv, practic intervii asupra sistemului de operare pentru a obtine controlul total asupra sistemului.

Cateva dintre avantajele acestui procedeu sunt -> poti mari frecventa de lucru a procesorului(overclock), poti realiza o copie de rezerva a aplicatiilor si a setarilor ,poti instala diferite custom ROM, stergerea aplicatiilor de sistem,pentru o personalizare totala a dispozitivului,pentru aplicatii care functioneaza doar cu root,poti inlocui parti din sistem (teme imagini de boot),marirea spatiului folosit pentru aplicatii,optimizarea consunului bateriei,poti debloca SIM-ul prin diverse aplicatii etc.
Insa, exista si dezavantaje ->poti pierde garantia dispozitivului,nu mai poti face actualizari actualizari OTA (On The Air),poti chiar sa strici terminalul daca nu esti atent la ceea ce faci, etc.

Root Allview H2 Qubo

-Descarcati de aici aplicatia pe care o veti folosi (MtkDroidTools_v248.exe)
-Asigurati-va ca aveti driverii instalati corect
-Bateria telefonului sa fie incarcata suficient.
-Eventual, faceti un backup.
-Dezarhivati si lansati aplicatia descarcata anterior.
-Accesati casuta root,backup, recovery – apoi faceti clic pe butonul SuperSu
-Asteptati finalizarea procedurii .
-Telefonul este rootat !