Acasă ROOT E-boda Root E-Boda Rainbow V45

Root E-Boda Rainbow V45

4

 Root E-Boda Rainbow V45- Rainbow V45 este cel mai recent smartphone lansat de catre compania E-Boda, un telefon ieftin dar cu specificatii tehnice destul de bune. Astfel, E-Boda Rainbow V45 are un procesor MediaTek de 1.2 GHz, 512 MB RAM, 4 GB memorie de stocare interna si ecran de 4.5 inci cu rezolutia 854 x 480 pixeli de tip IPS LCD.

Daca vrei sa-i faci root pentru a scapa de aplicatiile nefolositoare, pentru a instala altele ce necesita drept de admin istrator ori pentru a schimba varianta sistemului de operare, urmareste tutorialul de mai jos.

Root E-Boda Rainbow V45

Modalitatea de root pe acest telefon este destul de simpla si sigura deoarece vom folosi un program dedicat in acest sens.

Totusi, nu incercati acest tutorial de root daca nu aveti modelul  Rainbow V45

Bateria telefonului trebuie sa fie incarcata minim 50 %.

Descarcati programul cu care veti face root de AICI

Spre deosebire de alte modele, putem folosi numai telefonul pentru a face root datorita aplicatiei Framaroot, aplicatie pe care o instalati direct pe telefon.

Intra in meniu -> setari -> securitate -> si bifeaza optiunea Unknown Sources (in acest mod poti instala si alte aplicatii cu terminatia .apk ce nu provin din Google Play) Acum vei putea descarca si instala aplicatia Framaroot.

Porneste aplicatia si instaleaza SuperSU.

1711

Aplicatia iti va cere sa instalezi si sa alegi din lista un exploit. Selecteaza unul din lista data.

Procedura de ROOT va incepe automat si va dureaza cateva secunde. La sfarsit, telefonul se va restarta automat si va reporni rootat.

Daca ai probleme de orice fel si vrei sa faci  unroot, deschide aplicatia si alege optiunea UNROOT.

aplicatia iti va cere sa instalezi si sa alegi din lista un exploit. Selecteaza unul.

Procedura de ROOT incepe automat si dureaza cateva secunde. La sfarsit, telefonul se va restarta automat si va reporni rootat.

Daca doresti sa faci unroot, alege din lista optiunea UNROOT.

Untitled-11

 

Telefonul va reveni la starea initiala si nu vei mai avea drepturi de administrator.

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

 

 

4 COMENTARII

  1. Buna,
    Am facut root cum ati descris, merge si multumesc, dar din pacate nu prea gasesc nici un Custom Rom pentru V45, aveti idee pe unde as putea gasii?

  2. Salut, multumesc pentru tutorial si pentru aplicatie. Rutarea a functionat fara probleme! Am citit commentul de mai sus, referitor la un eventual CFW pentru V45. Cum se poate afla care e de fapt modelul original al telefonului?

  3. Ma scuzati ca va deranjez as avea o problema la un telefon Eboda rainbow v45 .Cad am intrat in bios imi scrie ceva pe chineza,nu stiu sa intru in biosul adevarat in engleza/….Va rog sa ma ajutati…Multumesc anticipat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here