Acasă Stiri despre telefoane Root Superuser Si SuperSU Ce Inseamna

Root Superuser Si SuperSU Ce Inseamna

2

Root Superuser Si SuperSU Ce Inseamna

Probabil ca multi dintre voi ati facut root pe telefoanele si pe tabletele voastre, observand ca automat au fost instalate aplicatiile Superuser sau SuperSU.

Este important sa nu le stergeti deoarece fara una din aceste aplicatii nu veti avea drept de administrator asupra sistemului de operare. Este exact ca la Windows unde vi se solicita accesul de administrator pentru diverse instalari sau stergeri de programe, customizari, modificari etc

Pentru a face aceste modificari aveti nevoie de aplicatii precum Root Manager, File Explorer, etc. ce pot fi descarcate din Google Play.

Practic, aplicatiile Superuser sau SuperSU sunt cele ce va permit accesul in “culisele” sistemului de operare Android, acolo unde puteti face modificari, customizari sau puteti instala chiar si alta varianta a sistemului de operare.

Aici, pe androidro.ro am o sectiune stufoasa in care va arat cum sa faceti root pe diverse modele de telefoane sau tablete si este important de stiut ca daca nu reusiti sa faceti root este bine sa verificati daca aveti una din aceste aplicatii instalate.

Exista cazuri in care aceste aplicatii nu se instaleaza automat si este nevoie sa le descarcati manual.

214rgfd

Obtinerea dreptul de administrator difera din pacate de la un caz la altul, astfel un telefon cu procesor MediaTEK probabil nu va putea fi rootat prin aceeasi procedura ca un Snapdragon sau un telefon cu Android 4.2 nu va putea fi rootat la fel ca un telefon identic dar ce ruleaza Android 4.4 KitKat

5678ytgfxdx

Tot cu ajutorul celor doua aplicatii lor puteti face si unroot in caz ca aveti probleme cu telefonul sau tableta aflate in garantie!

Iata cum poti face rost de aceste doua aplicatii:

Superuser de AICI

SuperSU de AICI

Verificare acces root AICI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.