Connect with us

Samsung pregateste un telefon mobil cu o denumie interesanta, lansarea ar fi programata in data de 23 aprilie 2021. Nu numai denumirea acestui nou telefon este inedita, putem afirma asta si despre ansamblul hardware cu care va fi prezentat. Deja au aparut in mediul online o serie de imagini (inclusiv un clip de unboxing) si putem trage cateva concluzii.

Samsung Galaxy Quantum2 va fi denumirea cu care va fi comercializat in Asia. In restul regiunilor, el se ve numi Galaxy A82. Smartphone cu procesor Snapdragon 855+, un chipset popular si care nu mai are nevoie de multe prezentari.

Cateva dintre modelele de telefoane mobile cu acest procesor: OnePlus 7T, Xiaomi Redmi K20 PRO, Mi 9 PRO, Vivo Nex 3, etc. De ce procedeaza Samsung in acest fel? Probabil ca acest procesor este o idee mai ieftin in comparatie cu solutiile moderne, cele care ar fi avut performante aproape identice.

Samsung Galaxy A82 / Quantum 2 intr-un prim clip de unboxing

Desigur, unii clienti ar putea sa refuze un telefon nou cu un procesor mai vechi, insa acestia sunt clientii care nu prea stiu despre ce este vorba. Acest Galaxy A82 ar putea sa se bucure inclusiv de conectivitate 5G, SD 855+ suporta un modem de acest fel.

Samsung Galaxy Quantum2 / Galaxy A82 (video unboxing)

Partea de design nu vine cu nicio surpriza majora (video sus). Acelasi aspect deja comun printre telefoanele Samsung de generatie mai noua. Un plus ar fi dat de ecranul curbat, un Dynamic AMOLED cu rata de refresh de 120Hz, diagonala de 6.7″ si rezolutie WQHD+.

Selfie de 10MP fix in mijloc, senzor de amprente integrat sub display. Pe langa toate acestea, Galaxy A82 se va bucura si de 6GB memorie RAM, 128GB stocare si suport pentru MicroSD. Ramane sa vedem daca va fi vandut si in mai multe configuratii.

Pretul ar fi de 622 USD, un pret care pare (aparent) destul de maricel. Acumulator de 4500 mAh cu incarcare la 25W, difuzoare stereo cu tehnologie Dolby Atmos, Android 11 cu interfata Samsung OneUi 3 si standard IP67. Nu uitam de camerele foto principale: 64MP wide cu stabilizare optica, 12MP ultrawide si 5MP macro.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S21 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Sper să nu te dezamăgesc cu niciun articol! Lectură plăcută!