Acasă Aplicatii telefoane Android 2021 Slimperience – un browser rapid pe telefon ce “cantareste” doar 300 kb

Slimperience – un browser rapid pe telefon ce “cantareste” doar 300 kb

4

De obicei se duc “razboaie grele” pe baza preferintelor in materie de browsere, Chrome si Firefox se bat la sange, Opera incearca sa le ajunga din urma iar Safari este “regele neincoronat”, insa asta se intampla pe partea de PC si Mac deoarece cand vine vorba de Android avem o gramada de optiuni, practic sunt sute de browsere pe care le puteti instala in functie de preferinte, evident ca prima caracteristica importanta este viteza iar apoi avem si temele disponibile, nivelul de customizare, aspectul si dimensiunea apk-ului.

descărcare
Slimperience este ca si multe alte aplicatii foarte bune dezvoltat de catre un developer xda, comunitate foarte activa care scoate aplicatii excelente pe banda rulanta. Ce este deosebit la acest browser?

Spun din propria experienta ca este foarte rapid, mai rapid decat Chrome spun eu, iar numeroasele optiuni din setari il fac special deoarece avem zeci de switch-uri prin care sa activam si sa dezactivam ce ne convine si ce nu, putem schimba tema si aspectul, putem vedea site-urile in format desktop, putem modifica DPI (imbunatateste experienta daca este calibrat bine) si multe alte lucruri integrate, avem chiar si un AdBlock integrat insa nu isi face in totalitate treaba deoarece mai scapa unele reclame pe ici pe colo.

Pe langa functiile de mai sus si pe care unele browsere le au deja, Slimperience exceleaza si la capitolul dimensiune, practic aplicatia are doar 388 kb – este foarte mica, iar din cate am observat cache-ul se sterge automat la iesirea din aplicatie deci nu se acumuleaza peste timp.

descărcare (1)
Dupa cum vedeti, eu m-am jucat putin cu tema si culorile, am modificati si DPI iar scrisul mai mic si unghiul mai larg de vizualizare mi se par mai bune decat inainte, arata ceva mai stilat acum.
Aplicatia Slimperience este gratuita, disponibila in Google Play iar evident ca instalarea va dura cel mult 30 de secunde avand in vedere dimensiunea aplicatiei .

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here