baterie

Ce sa faci daca ai sters poze si filme din telefon fara sa vrei

Nu te speria deoarece sunt sanse destul de bune sa le recuperezi, asta inainte de a apela la un service sau la un ajutor specializat. Hai sa incerci sa le recuperezi chiar tu.

Ce sa faci daca ai sters poze si filme din telefon fara sa vrei
Last updated:

Ai sters pozele din telefon si crezi ca le-ai pierdut? Exista o sansa foarte mare sa le poti recupera si chiar mai mult de atat. Am sa va prezint o metoda de a “recupera” pozele pe care crezi ca le-ai pierdut, dar de fapt, ele nu au fost niciodata pierdute.

Si veti vedea de ce am pus cuvantul recupera intre ghilimele. Nu vom folosi vreo aplicatie din Google Play, nu vom apela la PC si nici la altre trucuri sau comenzi. Puteti considera ca este un tutorial pentru incepatori si asta deoarece vom apela direct la Google, multi deja cunosc ce poate aplicatia Google Foto si poate considera acest articol ca fiind banal. Dar nu trebuie sa uitam ca nu toti au timp sau priceperea necesara.

UPDATE – Recuperare poze, clipuri sterse din telefon? Cos de gunoi in meniu?

Ce sa faci daca ai sters poze si filme din telefon fara sa vrei

Printre optiunile si functiile aplicatiei, exista si un backup care se face automat, in mod normal. Si nu conteaza daca ai schimbat telefonul intre timp, pozele sau clipurile video sunt stocate in cloud. Esential este ca aplicatia sa fie conectata la contul de Google si sincronizarea sa fi fost pornita. In mod default, ea este pornita.

Ce sa faci daca ai sters poze si filme din telefon fara sa vrei – cum sa procedezi.

Sunt unele telefoane care vin deja cu setarile acestea facute si pozele (sau clipurile) au fost salvate automat. Chiar daca le-ai sters de pe telefon, ele au ramas in cloud. Spre exemplu, in contul principal de Google care a fost mereu sincronizat pe telefonul meu, sunt poze din 2013!

Daca ai aplicatia deja instalata pe telefon (sunt sanse mari), probabil ca ai pozele si clipurile in siguranta. Avand in vedere ca este o aplicatie dezvoltata chiar de Google, este prezenta pe 99% din telefoanele de pe piata. Deci, inainte sa disperi si sa te vaiti ca ai pierdut pozele si clipurile preferate, cauta aplicatia Google Foto si eventual, conecteaz-o la conturile Google, in cazul in care ai mai multe.