Connect with us

Tutoriale telefon

Metoda prin care poti recupera poze si filme sterse pe telefon

Published

on

Recuperare poze, clipuri sterse din telefon? Nu cred ca sunt putini cei ce dintr-o eroare, au sters pozele stocate in memoria telefonului. In cazul in care nu ai un “cos de gunoi” disponibil in meniul galeriei foto, te poti indrepta spre o aplicatie.

Este gratuita si disponibila in Google Play. Avand in vedere ca are multe recenzii pozitive si un numar mare de descarcari, probabil ca este si destul de capabila. De fapt, daca citim cu atentie comentariile celor ce au folosit-o, aflam ca este o unealta destul de buna si chiar recupereaza anumite poze.

Problema este ca nu functioneaza chiar 100% corect, in sensul ca unii s-au plans de o rezolutie mai mica a fisierelor recuperate. Asa cum ne atentioneaza in descriere cel ce a dezvoltat aplicatia, aceasta functioneaza si fara root.

Advertisement

Chiar si asa, cele mai bune rezultate se obtin in momentul in care ai un telefon rootat. Problema este ca nu toti utilizatorii au telefonele rootate si este o problema mai delicata cu obtinerea dreptului de administrator. Intr-un articol recent, am explicat de ce nu am mai facut root si de ce nu voi mai face.

Revenind putin la cosul de gunoi al telefonului, este bine sa cauti mai intai in acel loc. Nu toate telefoanele au asa ceva in meniu, insa poate te numeri printre cei norocosi. Personal, pe telefonul meu (Samsung), am un astfel de “cos de gunoi”.

Recuperare poze, clipuri sterse din telefon?  In momentul in care am sters pozele, acestea sunt pastrate acolo inca 30 de zile. Este un fel de backup si bine ca este integrat. Dupa cele 30 de zile, fisierele se sterg automat. In tot acest timp, le poti recupera de acolo sau le poti sterge definitiv.

Advertisement

Deci, inainte de a incepe sa te enervezi, cauta in galerie dupa acest “cos de gunoi”, poate ai noroc. Pentru a vedea daca ai aceasta functie disponibila, trebuie sa intri in galeria foto si sa cauti in setari. Iata cum arata pe un telefon Samsung cu Android 9 Pie si OneUI:

Din pacate, nu toti producatorii isi pun bine la punct aplicatiile de galerie sau nu intervin asupra lor. Astfel, multe modele de telefoane nu au un “cos de gunoi”. Chiar si asa, sunt unii care ofera posibilitatea de a face backup, direct din galerie. Apoi, daca folosesti pe post de galerie aplicatia Google Foto, ai acest tutorial.

Backup din galeria foto (telefon MediaTEK):

Advertisement

Recuperare poze, clipuri sterse din telefon? – Aplicatia

DiskDigger photo recovery se numeste si are peste 50 milioane de instalari. O puteti instala si sa va incercati norocul, chiar daca nu aveti root. Chiar de la deschidere, aveti posibilitatea de a face o scanare superficiala si recuperare poze la rezolutie mai joasa, sau de o scanare amanuntita si recuperare completa (daca ai root).

Este o aplicatie ok, eu am testat-o si chiar functioneaza. Nu are setari multiple sau complexe, face cam ceea ce ar trebui sa faca o aplicatie de acest gen. Iata si cateva capturi de ecran cu interfata si procesul de recuperare:

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
10 Comments

10 Comments

 1. nicu

  iunie 18, 2019 at 09:28

  CUM SCAP DE ?

  • Anonim

   martie 14, 2020 at 00:48

   Cum salvez poze si clipuri șterse daca nu am avut backup activat:(

 2. Anonim

  aprilie 13, 2021 at 22:16

  Cum pot sterge mesaje vechi , dar care sunt sterse deja demult , iar cand dau la istoricul acelui contact apar mesajele vorbite dar nu le pot accesa, pt ca scrie ca sunt strse, dar defapt de ce le mai apare totusi ..cum pot rezolva ???

 3. Anonim

  iulie 18, 2021 at 20:05

  Nu pot vedea fotografii mele și nu pot recupera

  • Stratica tintaru

   iulie 19, 2021 at 12:01

   Un pot vedea fotografii mele din telefon sterse

 4. Tudor

  august 30, 2021 at 21:49

  Nu pot vedea pozele șterse

 5. Anonim

  ianuarie 4, 2022 at 17:51

  Am vrea să îmi recuperez toate fotografiile mele şterse la coșul de gunoi

 6. Scutelnic Zinaida

  ianuarie 5, 2022 at 03:37

  As vrea sa recuperez toate fotografiile si videourile mele din galerie,le-am șters intimplator

 7. Iulia

  martie 1, 2022 at 11:48

  Multumesc! Am reușit sa recuperez pozele șterse din greșeală.

 8. Silvia Terpovici

  septembrie 27, 2022 at 17:54

  Și eu vreau să recuperez poze șterse și din coșul de gunoi….cum fac?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des