Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Stiri Din – Cititor RSS Pentru Android

Stiri Din – Cititor RSS Pentru Android

0
nofollow

 Știri din este un cititor RSS care permite grupare ușoară și syncuirea știrilor citite pe toate deviceurile. Acest îți sincronizează datele cu ajutorul account-ului tău de Google+ sau Facebook.

 Odată logat, orice acțiune precum adăugarea unei surse de știri sau citirea unei știri va apărea pe toate deviceurile tale.

Pentru a adăuga surse de știri(feed-uri) îți punem la dispoziție două optiuni

Poți căuta în feedurile deja adăugate, care vor fi grupate în categorii în aplicație

Poți introduce manual adresa RSS a feed-ului

 Odată ce ți-ai ales ce sursă de știri vrei să adaugi, poți alege să formezi un grup nou sau să adaugi acel feed într-un grup deja existent.

 Vei ști intodeauna câte știri ai necitite, numărul fiind disponibil în lista feedurilor unui grup. Totodată știrile citite pot fi recunoscute, deoarece ele au altă culoare față de cele necitite.

 Odată intrat într-o sursă de știri poți da swipe la stânga și dreapta pentru a naviga, sau poți să vezi versiunea completă a siteului.

Aplicatia necesita 1.6 M spatiu liber de stocare, min. Android 2.3.3 si poate fi descarcata gratis de aici:

[app]com.vladstoick.stiridinromania&hl=ro[/app]

Galerie Foto.

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here