baterie

Surpriza Xiaomi, noul Redmi Note 8T este listat in Romania

Surpriza Xiaomi, noul Redmi Note 8T este listat in Romania

Redmi Note 8T, inca un telefon nou si inca unul ce face parte din aceasta serie. Desi nu a fost prezentat inca oficial de catre Xiaomi, telefonul ajunge in Romania. Cei de la dualstore.ro il includ in oferta si din cate am inteles de la ei, va ajunge in stocuri in numai cateva zile.

UPDATE 11/2019 – REVIEW IN LIMBA ROMANA

Xiaomi continua cu lansarile, asta cand credeam ca deja nu prea mai au ce sa anunte in 2019. Clar, anul acesta a fost unul excelent pentru ei, am vazut multe terminale dotate, dar accesibile in acelasi timp. Din aceasta serie, mai fac parte: Redmi 8A, Redmi 8, Note 8 si Note 8 PRO.

Surpriza Xiaomi, noul Redmi Note 8T este listat in Romania

Cred ca in momentul in care vor incepe topurile legate de cel mai bun telefon al anului 2019, modelele acestui producator se vor regasi in toate categoriile, de la cele mai ieftine si pana la terminale de lux.

1149 lei, acesta este pretul cu care este listat noul telefon. In linii mari, Redmi Note 8T, seamana destul de mult cu versiunea standard, adica cea fara “T”. Lista dotarilor complete nu este stiuta foarte bine, probabil ca detaliile tehnice care apar in dreptul produsului sa fie cele reale.

Probabil, este o varianta cosmetizata putin si mai ales in interior. Conform unor anumite surse, acesta ar avea in plus conectivitate NFC si probabil, acelasi procesor, adica Snapdragon 665 fabricat pe 11 nm.

Redmi Note 8T

Redmi Note 8T

In rest, tot 4 camere foto principale cu senzorul de 48MP in prim-plan, ecran IPS LCD, conectivitate completa (inclusiv NFC) si fabricat din metal+sticla Gorilla Glass 5. Ar fi o varianta buna pentru cei ce simt lipsa NFC-ului, oferta de pret poate fi vazuta AICI.

Pentru moment, este disponibila versiunea cu 4GB RAM si 64GB stocare interna, poate fi comandata varianta neagra, albastra si alba. De data aceasta, chiar nu mai putem afirma ca acest producator a terminat cu prezentarea de telefoane noi in 2019, posibil sa mai apara diferite modele.

Dar nu cred ca modele cu design nou sau dotari care sa ne surprinda, as merge mai mult pe telefoane care sa semene cu cele existente, dar cu mici schimbari in interior. Posibil sa-l primesc de la dualstore.ro pentru un review, asa cum deja am facut unul pentru Redmi Note 8 PRO.