Recordr – sound recorder profesional pentru Android cu functii interesante

Recordr – sound recorder profesional pentru Android cu functii interesante – Recordr este o aplicatie pentru inregistrarea sunetelor, capturile pot fi salvate in diferite formate audio, wav, aac, 3gpp, amr, mp3 si mp4, fiecare avand caracteristici proprii, axate fie pe calitatea sunetului fie pe comprimarea fisierului la o dimensiune cat mai mica (cu mici pierderi de calitate). Interfata este una chiar simpla, avem 1 buton in momentul deschiderii aplicatiei, insa dupa pornirea inregistrarii vor fi disponibile 3 butoane Play/Pause, Save si Delete. Deasupra butoanelor avem un grafic ce ne arata in timp real intensitatea sunetului, in repaus graficul va fi gri, iar in momentul inregistrarii graficul va fi colorat.

descărcare
Rotita din coltul ecranului ne duce catre setarile aplicatiei de unde putem selecta un profil diferit de inregistrare (formatele diferite) putem schimba stilul grafic al aplicatiei sau avem acces la anumite setari – activarea/dezactivarea graficului, locatia de salvare a inregistrarilor, limba meniului si altele.

descărcare (1)
Prin apasarea rotitei din dreptul fiecarui profil avem acces la o serie de modificari pentru profilul respectiv,  la o multime de teme ce vor schimba designul aplicatiei, al butoanelor si al graficului.

Capture
 Aplicatia Recordr dispune si de o serie de widget-uri pentru inregistrarea rapida a sunetelror direct din ecranul principal, fara a o deschide.

CITESTE SI:  Aplicatii auto pe telefon, mufa OBD, testere, diagnoza si coduri radio

descărcare (2)
Desigur, sistemul Andrid are un sound recorder integrat, dar cu siguranta nu dispune de multitudinea de optiuni de care beneficiaza aceasta aplicatie. Recordr se prezinta ca un recorder profesional si eu unul cred ca asa este judecand dupa diferitele customizari si nu-i asa, dupa calitatea finala a inregistrarilor.
Aplicatia este disponibila gratuit in Google Play.

Sigur te intereseaza si:

More from Mihai Cristian

Allview AX501Q inca o tableta ieftina cu 3G lansata pe plan local

Allview AX501Q – Dupa ce au mai lansat inca 2 telefoane ieri, cei...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *