Acasă Stiri Android Si Noutati Telekom Romania ar urma sa plece de la noi din tara!

Telekom Romania ar urma sa plece de la noi din tara!

27

Telekom Romania ar urma sa plece de la noi din tara, este o veste soc  pentru abonatii companiei dar si pentru piata de telefonie mobila de la noi din tara. Se pare ca orice strategie ar aborda cei de la Telekom Romania, acestia nu reusesc sa ajunga la inima romanilor.

Conform celor de la libertatea.ro si celor de la g4media.rogrupul german Telekom ia în calcul sa iși vanda operațiunea din Romania, într-un efort mai amplu de iesire din pietele unde a ajuns dupa achizitionarea companiei grecești OTE. Discuțiile interne despre vanzarea Telekom România s-au intensificat dupa celebra OUG 114/2018, numita de guvern ”ordonanta lacomiei”, care a impus,o taxă de 3% pe cifra de afaceri.

Telekom Romania

Ramane insa un mister, ce anume se va intampla cu cei ce sunt abonati acum la Telekom?! Vor fi preluati de una dintre companiile Orange, Vodafone sau DiGi? Este interesant ca in acest caz, statul roman deține o participație de 45,9% în divizia de telefonie.

Telekom a intrat in Romania in 2014, dupa ce a cumparat in 2011 pachetul majoritar al OTE, operatorul grec ce deținea la acel moment Cosmote și Romtelecom. Postul de televiziune Telekom Sport, ar urma sa fie achizitionat de catre RCS-RDS.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Din 2019, utilizez un OnePlus7 PRO si momentan, nu vad ce motiv as avea sa-l schimb. Multumesc pentru vizita pe acest site, sper ca articolele postate iti sunt de folos ;)

27 COMENTARII

  1. Și eu le aprob plecarea….am avut contract cu ei acuma trei ani…am vrut sa rezilieze contractul înainte cu 3 luni …au zis că trebuie să plătesc și cele 3 luni asta fara sa primesc de la ei nimic gratis…nu am platit și mau dat la recuperatorii cu atâta au și rămas.

  2. Draga Companie TELEKOm !!! De la om, la OM !!! Sunteti cu adevarat RETEAUA NR 1 IN ROMANIA !! Cel putin, din punctul meu de vedere, care am studiat si incercat fiecare Operator de telefonie existenta in Romania !!! Voi, TELEKOM, le depasiti pe absolut TOATE in multe -Capitole- !!! Va rog si eu, in numele celor care cred in voi 100% cum sunt si eu printre ei, NU NE PARASITI !! NU NE ABANDONATI SA FIM PE ALTE RETELE DE CATEGORIA -MINUS- Voi sunteti deja pe PLUS !!!

    E opinia mea despre voi, sinmcera 100% !!! Sper sa ajunga randurile mele la Voi !!! Viva reteaua Numarul 1 100% din Romania !!!

  3. Eu mai am cateva zile si gata am renuntat la tot Tv satelit din 2007 , tel fix nu il mai foloseam de foarte mult timp si telefonie mobila .Acum 6 luni de zile mai eram sunat dela rel clienti daca nu doresc Hbo sau inca un abonament de telefonie.Eu ma saturasem sa tot intreb cand vine fibra optica la internetul fix au trecut peste 7 ani decand sa lansat VDSL care mergea cu peste 30 Mb/sec down sa bagat in aceleasi orase Fibra unde era Vdsl in orasele mai mici la internet fix maximul era de 20 Mb/down sau chiar mai rau 6 Mb/download in 2019. Asa ca la revedere Telekom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here