Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Telekom TV Aplicatie Romaneasca Oficiala

Telekom TV Aplicatie Romaneasca Oficiala

1

Telekom TV Aplicatie Romaneasca Oficiala

Cei de la Telekom au lansat recent si o aplicatie oficiala, aplicatie ce poate fi descarcata gratuit din Google Play. Este vorba de Telekom TV, un fel de ghid al filmelor si emisiunilor difuzate pe Dolce.

Cu toate ca am instalat si eu aplicatia pentru a vedea cum functioneaza, nu mi-am dat seama daca sau nu poti si vedea vreun canal de televiziune online prin intermediul aplicatiei Telekom TV.

Este posibil sa functioneze totusi si am sa revin cu o impresie.

fgtwghw35266348fwqxfagbdrtkieytgvbwera Telekom TV Aplicatie Romaneasca Oficiala

Citez din descrierea aplicatiei:

• Cea mai bună selecție de canale TV, pentru toate gusturile
• Competiții sportive de top
• Filme de calitate

 

Oricum, pentru a putea folosi aplicatia trebuie sa te înregistrezi pe www.telekom.ro

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

  1. de ce le faceti reclama daca nicimacar nu stiti daca sau cum functioneaza?Eu m-am logat de nu stiu cate ori si nimic! Am facut si reclamatie la ei, in urma cu o luna si nu am mai primit nici un raspuns. In concluzie , nu functioneaza nici pe mobil si nici pe PC sau tablete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here