Connect with us

Aplicatii telefoane Android

TOP 5 aplicatii utile pentru telefon Android, aprilie 2019

Published

on

TOP 5 aplicatii utile pentru telefon Android, aprilie 2019 – Facem o selectie a catorva aplicatii interesante, le-am ales din mai multe categorii. Nu sunt neaparat lansate in ultima perioada, insa le consider destul de folositoare.

Incepem prin prezentarea unei aplicatii foarte interesante si perfecta pentru cei ce au o masina si vor sa tina evidenta costurilor, consumului si a altor date asociate cu autoturismul. Aplicatia are peste 1 milion de descarcari si un rating excelent in Google Play.

Exista inclusiv interfata in limba romana, asta simplifica mult totul, in cazul in care nu va descurcati bine cu alte limbi. Aplicatia se numeste: Drivvo Management de vehicule.

Advertisement

Dupa instalare, va trebui sa va conectati cu contul de Google sau de Facebook. Apoi, alegeti tipul de vehicul, producatorul, modelul masinii si capacitatea rezervorului. Dupa ce ati setat aceste date, intram practic in interfata principala.

Aplicatia este destul de bogata in setari si optiuni, poti tine inclusiv un istoric de service, al alimentarilor, diverse planificari, are optiunea de a adauga trasee, surse de venit, cheltuieli, etc.

Este complexa si o recomand celor ce obisnuiesc sa tina astfel de date pe diverse hartiute in interiorul masinii. Iata si un clip video oficial, observati interfata si diversele optiuni. Este gratuita (are si o versiune premium), se descarca de AICI.

Advertisement

Aplicatia nr2. se numeste fooView – Float Viewer. Este practic o unealta ce ne simplifica interactiunea cu telefonul mobil. Ce va de genul acesta gasim preinstalat pe telefoanele cu o interfata bine pusa la punct.

Conform dezvoltatorului, este un instrument de imbunatatire a sistemului care va ajuta sa accesați site-urile preferate, aplicațiile, jocurile, fișierele, muzica, fotografiile și videoclipurile printr-un simplu gest. Un “buton plutitor” ce poate fi configurat si setat sa apara in orice loc pe display, sau poate fi ascuns.

Advertisement

Si aceasta aplicatie are un feedback bun in Google Play, inclusiv din partea utilizatorilor din Romania. In afara de cele mentionate anterior, pune la dispozitie mult mai multe optiuni, toate pentru a interactiona mai rapid cu telefonul mobil. Sunt descrise toate in acest link.

Aplicatii utile pentru telefon Android

O alta aplicatie pentru cei ce vor sa-si customizeze cat mai mult telefonul, LED Keyboard Lighting – Mechanical Keyboard RGB. Inlociueste tastatura instalata in mod defalult cu una mai colorata si mai atractiva (pentru unii), exista inclusiv un joc de lumini RGB, ca in cazul tastaturilor pentru PC. Pentru instalare si setare, procedati in felul urmator.

Advertisement

Se descarca de aici, apasam apoi pe “enable” si automat, vom fi redirectionati catre zona de setari tastatura. O bifam si aici, apoi ne intoarcem in meniul aplicatiei si apasam pe “selectare tastatura” si o bifam pe “LED Keyboard”.

TOP 5 aplicatii utile pentru telefon Android, aprilie 2019

Acum, este setata ca aplicatia de tastatura principala si putem alege din mai multe teme preinstalate, sunt cateva gratuite. Acestea pot fi si ele customizate dupa bunul plac. Din cate am observat, reclamele apar numai in timpul procesului de setare, nu si dupa.

Digitox : Digital Wellbeing – Screen Time este o aplicatie pentru cei dependenti de telefonul mobil. In sensul ca iti pune la dispozitie o serie de statistici ce te pot speria, asta in cazul in care pierzi prea mult timp cu telefonul in mana si incepi sa te detasezi prea mult de ceea ce te inconjoara.

Advertisement

TOP 5 aplicatii utile pentru telefon Android, aprilie 2019

Daca esti dependent de telefonul mobil, este posibil sa suferi de nomofobie, dependenta de telefonul mobil sau anxietatea despartirii de smartphone. Aplicatia iti arata cat de mult timp petreci cu telefonul in mana, de cate ori l-ai deblocat sau blocat, cate notificari ai primit, cate aplicatii ai deschis si alte statistici de acest gen. Este gratuita si se descarca de AICI.

Aplicatii utile pentru telefon Android

Game Booster – Speed up your games – o aplicatie utila pentru cei ce se joaca mult pe telefonul mobil. Dezvoltatorul sustine ca dupa instalare, vei observa o imbunatatire a performantelor in jocuri. Cu alte cuvinte, lag-ul se va reduce si jocurile vor rula mai bine. O puteti descarca accesand acest link.

Advertisement

TOP 5 aplicatii utile pentru telefon Android, aprilie 2019

Parerile sunt impartite, sunt multi utilizatori care au descarcat-o si dintr-un total de 9700 recenzii, aproape 7200 au acordat 5 stele. Asta inseamna ca este mai mult decat ok. Cum functioneaza?

Conform descrierii, in momentul in care deschizi un joc, restul aplicatiilor ce ruleaza in fundal sunt inchise automat, memoria RAM este curatata si procesorul va avea de-a face cu mai putine procese. Citeste si despre alte aplicatii Android.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171