Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Top Aplicatii Gratuite Pentru Android Noiembrie 2013

Top Aplicatii Gratuite Pentru Android Noiembrie 2013

0

Microsoft Remote Desktop

Cu toate ca mai sunt aplicatii ce fac acelasi lucru, aplicatia nou lansata Microsoft Remote Desktop le intrece pe toate.Ce face aceasta aplicatie? Cu ajutorul ei puteti sa va conectati de la distanta prin intermediul telefonului sau a tabletei la calculatorul dvs personal.In acest mod puteti controla computerul de la distanta si chiar puteti viziona fisiere video de inalta definitie. Instalati aplicatia atat pe dispozitivul vostru Android cat si pe calculator si porniti la treaba, gratuit!

1

Descarca aplicatia: [app]com.microsoft.rdc.android[/app]

Malwarebytes Anti-Malware

malwarebytes

Mai pe scurt, aceasta aplicatie este un antivirus, special gandita pentru tabletele si telefoanele ce ruleaza sistemul de operare Android.Iti scaneaza aplicatiile de posibile fisiere suspecte, detecteaza si elimina fisierele malware, spyware si trojan, iti protejeaza datele personale, identifica aplicatiile care-ti urmaresc locatia curenta plus multe alte facilitati.

Descarca gratuit :[app]org.malwarebytes.antimalware[/app]

Mercury Browser

mercury-browser-8x6

Un alt browser pentru internet ce se bucura de succes pe platforma iOS, disponibil acum si pe Android. Are cateva optiuni ce merita testate cum ar fi: mod noapte sau zi, mod de navigare privat ce nu inregistreaza istoricul cautarilor, login passcode, posibilitate de cautare in pagina, controlul luminazitatii plus multe alte functii pe care o sa le descoperiti imediat ce instalati acest browser.

Descarca gratuit : [app]com.ilegendsoft.mercury[/app]

Grand Theft Auto 5 (Manual)

3

Este aplicatia – manual oficiala ce contine peste 100 de pagini de tutoriale, caracteristici ale jocului plus o versiune interactiva a hartii.

Descarca aplicatia : [app]com.rockstargames.gtavmanual[/app]

 SoundHound

1

Aplicatie similara cu Shazam insa optimizata acum si pentru tablete. Pe scurt, aplicatia va va spune numele solistului si a piesei atunci cand nu recunoasteti cine canta o melodie. Porniti aplicatia, indreptati telefonul sau tableta catre sursa de sunet si asteptati ca aplicatia sa recunoasca piesa si artistul.O caracteristica interesanta  este ca puteti vedea versurile piesei in timp ce o ascultati.

Descarcati gratuit :[app]com.rockstargames.gtavmanual[/app]

The Weather Channel

1

Pentru a fi “in pas cu vremea” este necesar sa descarcati si sa instalati aceasta aplicatie. 

Grație celor peste 200 de meteorologi și tehnologiei de prognoză la nivel local TruPoint(sm), vă puteți baza pe The Weather Channel pentru planificarea optimă a zilei, beneficiind de cea mai precisă prognoză meteo disponibilă.

Prognoze meteo detaliate (prognoze orare, prognoze pe 36 de ore și progonoze pe 10 zile)

 Hărți rapide, precise și localizate, care vă furnizează caracteristici precum radare pentru perioade anerioare și viitoare, buletine informative despre intemperii și urmărirea cicloanelor tropicale (inclusiv a uraganelor).

 Gestionare simplă a locurilor, astfel încât să vă puteți edita și salva amplasamentele favorite. Configurați-vă favoritele pentru a profita la maxim de widgeturile și notificările meteo.

Prognoză locală, interfață atractivă și ușor de utilizat.

 

DU Battery Saver & Widgets

1

Aplicatia se lauda ca ar reusi sa reduca consumul de energie al dispozitivului vostru cu pana la 50 % de indata ce instalati aplicatia. Instalati-o si spuneti-mi si mie daca asa este :)! Era sa uit, aveti si un widget dedicat la pachet.

Descarcati gratuit :[app]com.dianxinos.dxbs&hl=ro[/app]

 

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here