Acasă Jocuri pentru telefoane si tablete android Top Simulatoare De Pescuit Pentru Android

Top Simulatoare De Pescuit Pentru Android

0

 Da, exista astfel de jocuri in magazinul de aplicatii Android Google Play si sunt unele chiar bune, cu o grafica impresionanta si un gameplay interesant ce iti ofera intr-o oarecare masura senzatiile pe care le doreste un pescar atunci cand pleaca la pescuit.

 Am sa incerc sa va prezint o selectie a celor mai bune simulatoare de pescuit ce merita descarcate si instalate fie ca sunt gratuite sau nu.

Top Simulatoare De Pescuit Pentru Android

1. i Fishing

i Fishing Lite este cu siguranta in varful clasamentului oferind o grafica impresionanta si realista, fiind in topul descarcarilor.

Aceasta varianta este una demo ce va ofera acces la un lac, insa daca achizitionati varianta platita veti avea acces la 15 lacuri, diferite specii  de pesti fiind singurul joc ce va permite sa conduceti o barca pentru a ajunge in locul in care doriti sau acolo unde considerati ca veti avea parte de o captura pe masura.

Caracteristici:

Untitled

– Grafica de inalta rezolutie optimizata si pentru tablete Android.

– Multe specii de pești de apă dulce (biban, crap, somn, stiuca, etc)

– Jocul foloseste accelerometrul dispozitivului pentru un gameplay pe masura.

– Diverse sunete din mediul înconjurător si peisaje reale.

– Ghiduri de pescuit plus multe alte caracteristici interesante pe care le veti descoperi instaland acest joc.

Descarca Varianta Gratuita Descarca Varianta Contra Cost

2. i Fishing 3 Lite

Este o varianta imbunatatita a primului joc pe care l-am prezentat, insa l-am pus pe locul 2 deoarece are o grafica mai pretentioasa ce nu este compatibila cu toate dispozitivele.

Untitled

 Aceasta este versiunea Lite, care oferă doar modul practica cu câteva momeli. Jocul are o grafica  720p Full Motion video iar in varianta full puteti juca pana la 50 de turnee in modul cariera, efecte de sunet imbunatatite si un gameplay avansat.

Descarca Varianta Gratuita

3. Gone Fishing: Trophy Catch

Nu se ridica la nivelul jocurilor prezentate mai sus insa poate fi incercat in caz ca cele 2 prezentate anterior nu functioneaza sau nu va atrag.

Untitled

Ai la dispozitie 11 tipuri diferite de tije, 80 de specii de pesti, 24 tipuri de momeli, doua locuri de pescuit si o grafica destul de interesanta. Jocul este gratuit dar pe masura ce avansati este posibil sa fiti nevoiti sa deblocati contra cost diverse unelte. Descarca Gratuit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.