Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Tutorial: inregistrarea automata a convorbirilor pe telefon

Tutorial: inregistrarea automata a convorbirilor pe telefon

2

Tutorial: inregistrarea automata a convorbirilor pe telefon, pentru cei ce nu au asa ceva default in meniul aparatului, sunt unii producatori care implementeaza aceasta functie direct in sistemul de operare, am intalnit asta la Xiaomi, cateva telefoane rebranduite de Allview dar si pe unele modele de telefoane chinezesti, posibil sa fie si alti producatori care au introdus aceasta functie.

Iata cum sa faceti in cazul in care doriti sa inregistrati automat o convorbire, vom folosi aplicatia gratuita Call Recorder, aplicatie ce are peste 10 milioane de utilizatori. Este una utila daca o vom configura corect, este bine de stiut ca nu are reclame suparatoare in interior.

Convorbirile se vor inregistra automat si vor fi pastrate in memoria telefonului, daca-l conectati la PC veti vedea un folder nou “ACRCalls”, acolo sunt pastrate fisierele audio in format MP3 si astfel pot fi copiate rapid pe calculator sau sterse.

Aplicatia este cea de mai jos, dupa instalare va trebui sa acordam permisiunile:

Dupa ce am acordat toate permisiunile, aplicatia ne va instiinta ca inregistrarea convorbirilor poate fi ilegala in anumite tari. Daca esti de acord, va trebui sa bifezi casuta respectiva. Apoi, in ultima captura vedem interfata principala, o putem activa sau dezactiva direct de acolo. Ea vine activata default.

Interfata principala arata in felul urmator – avem zona apelurilor generale, cele primite, efectuate sau importante:

Aceste apeluri inregistrate pot fi si sortate, aplicatia are si o zona de setari cu alte optiuni. De regula, este suficient sa intram in “general” si “inregistrare”,  vedem optiunile disponibile in ultima captura de mai jos:

In setarile optiunii “inregistrare” intalnim ceea ce vedem in galeria de mai jos. De regula, este ok sa nu umblam acolo deoarece este configurata corect.

Trebuie sa mai stiti ca aplicatia va rula in fundal in permanenta si o pictograma va semnaliza acest aspect. Avem insa posibilitatea de a ascunde iconita respectiva, aceasta se afla in zona “status bar” de sus. In momentul in care primiti sau initiati un apel, aplicatia se va activa automat si va incepe inregistrarea. La final, o putem asculta intrand in meniul principal sau o putem sterge, partaja, etc.

Call Recorder ACR este o aplicatie utila care isi face treaba bine si este gratuita, nu necesita alte module platite pentru a functiona. In cazul in care doriti sa o testati, poate fi descarcata accesand acest link.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here