Tutorial VIDEO, plata cu cardul cand cumperi un telefon din China

In clip, arat pas cu pas cum sa achizitionati un telefon (sau alt produs) din China si cum sa platiti cu cardul bancar. In caz ca doriti sa platiti cu contul vostru de PayPal, in loc sa alegeti plata cu cardul, selectati sa platiti cu soldul contului vostru de PayPal.

Toata procedura dureazacateva minute si este relativ simpla, daca aveti intrebari sau ceva nelamuriri, ma puteti intreba ce si cum, accesand rubrica de comentarii de le sfarsitul articolului, daca doriti un tutorial scris, aveti AICI.

Iata si clipul video:

CITESTE SI:  De ce reactioneaza ecranul telefonul la atingerea cu degetul?

12 COMMENTS

 1. de 2 ori am cumparat de pe gearbest. prima oara cu livrare gratis a ajuns dupa o luna. a doua oara am optat pt transport prin DHL (15 dolari) si telefonul a ajuns in 5 zile. recomand

 2. Este sigura plata direct cu cardul, sau este mai sigura plata cu Paypal?
  Eu intotdeauna am platit cu Paypal si la conversie leu-dolar, a fost ca mi-a luat si 4,3 lei pentru 1dolar.
  Daca platesc direct cu cardul, este mai mic comisionul de conversie decat prin Paypal?

 3. Am cumparat de pe gearbest pr prima data niste mici chestii pentru un telefon in valoare de vreo 25 de lei…aici as fi dat cam 100.Le-am primit fara probleme la usa, dupa aproape 3 saptamani…recomand pentru corectitudine si preturi f mici.

 4. Cred ca e mai sigur cu Paypal decat cu cardul.
  Am prieten care a patit-o cu un anumit site, dar nu din vina lui. Coletul cu telefonul s-a pierdut prin posta din Ungaria. A cerut refund la Paypal si si-a primit banii inapoi rapid. Magazinul incerca sa lungeasca toata treaba. Daca ar fi platit cu cardul, probabil ca si-ar fi primit banii inapoi dar intr-un timp mult mai lung.
  Eu nu am patit-o niciodata, dar tot timpul am comandat produse sub 50$. Am vreo 30 de tranzactii de la diferite magazine cu produse chinezesti.

 5. Poate asa imi fac si eu curaj sa cupar direct din China… ca pana acum am apelat la intermediari. Si eu sunt curios ce varianta este am buna. Paypal sau card?

 6. Am zeci de comenzii de pe cele mai cunoscute mag din china, nici o problema, a fost greu cu prima comanda, caci acum am lunar comenzi in special de pe gearbest, greu a fost pt neincrederea ce am avut.o la inceput, prindeti curaj si luati maruntisuri de inceput si cred ca nu veti regreta, plata o fac prin paypal, iar coletele vin la vama sau la posta de cartier in aprox 3 saptamani si o data am platit tva 17lei pt un telefon de 50$, asta pt ca am uitat sa le spun sa treaca pe colet un pret de sub 10$, ei au pus 20$.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here