baterie

Un Essential Phone (PH2) 2019 super ciudat prezentat de Andy Rubin

Un Essential Phone (PH2) 2019 super ciudat prezentat de Andy Rubin

Essential Phone (PH2) 2019, sa-i spunem asa, chiar daca pana acum, nu are o dedumire oficiala. Chiar si in aceste conditii, fondatorul companiei Essential, Andy Rubin, a postat o serie de fotografii pe contul de Twitter.

Observam un telefon mobil super ciudat, dar si interesant in acelasi timp. Pozele sunt reale, nu este vorba despre randari sau ceva de genul acesta. Prea multe detalii tehnice nu ne sunt oferite, nu cunoastem cu exactitate nici data de lansare si nici pretul, unul ce nu poate fi chiar mic.

Dar cine este Andy Rubin? Un programator de calculator american, inginer si nu in ultimul rand, co-fondator și fost director general al Danger Inc. și Android Inc. Deci, putem spune ca este taticul sistemului de operare Android.

In trecut, el a mai prezentat un model de telefon cu design interesant, denumirea era (sau este) Essential Phone Ph1. Nu cred ca Andy Rubin vrea sa se imbogateasca din afacerea cu telefoane mobile.

Essential Phone (PH2) 2019, tot un design futuristic si mai presus de toate, unul extrem de original. Observam un smartphone super ingust, dar si foarte inalt, ne duce cu gandul la o telecomanda!

Essential Phone (PH2) 2019

Nu pare a fi vorba despre un sistem de operare Android, dar nici nu avem detalii in legatura cu acest OS, mai jos aveti si un clip video cu aceste terminale:

https://twitter.com/Arubin/status/1181688540540764160

Nu terminam, ne-au fost prezentate si poze cu partea frontala. Nici macar nu stim daca este vorba despre un telefon mobil, poate fi vorba de cu totul altceva. Chiar si asa, se observa o camera frontala ce este integrata in display. In partea din spate, exista un singur foto principal, un setup destul de generos (ca dimensiuni).

Essential Phone (PH2) 2019

Un Essential Phone (PH2) 2019 super ciudat prezentat de Andy Rubin

Daca ne uitam mai cu atentie la prima poza de mai sus, observam inclusiv un difuzor, el se afla in partea de sus a ecranului. Putem trage concluzia ca este vorba totusi despre un telefon mobil.

Asteptam sa vedem daca acest proiect se va si materializa, daca se va vinde, daca va fi capabil sa se impuna printre telefoanele mobile actuale si de ce nu, daca este de viitor un astfel de design.