Un Nou Tip De Acumulator a Fost Inventat

    Cercetatorii Israelieni de la compania StoreDot au inventat un nou tip de acumulator si incarcator care poate pot completa procesul de incarcare in maxim 1 minut, relateaza theguardian.com

1

    Noul acumulator are la baza nanotehnologia, tine mai putin ca autonomie decat acumulatoarele conventionale Li-Ion, Li-Po, Ni-Mh, Ni-Cd dar incarcarea ultra rapida da practic utilizatorului energie nelimitata, sustin inventatorii.
    Nici incarcatorul nu este unul normal, acesta trebuie sa furnizeze pana la 80 amperi ca bateria sa fie incarcata intr-un timp atat de scurt, nici un incarcator conventional nu poate face asta. Incarcatorul de noua generatie, pastreaza dimensiunile mici ale incarcatoarelor normale, pentru a fii suficient de compact sa fie transportat chiar si in buzunar.
2
    Compania producatoare, duce negocieri cu 15 producatori de telefoane mobile si tablete, printre care si gigantii Samsung, Apple, LG, Microsoft etc. Se estimeaza ca  acestia vor adauga in jur de 30 lire la terminalele care vor folosii noul acumulator.
    Compania estimeaza ca pana in anul 2018, toate acumulatoarele conventionale vor fi inlocuite de cele proaspat inventate.

Articolul continua dupa reclama:

Sigur te intereseaza si:

CITESTE SI:  Gearbest are un concurs nou cu ocazia Anului Nou Chinezesc
More from Florin Andrei

Jocul Kill Me Again Infectors

Jocul Kill Me Again Infectors este un nou joc cu deja celebrii...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *