Cercetatorii Israelieni de la compania StoreDot au inventat un nou tip de acumulator si incarcator care poate pot completa procesul de incarcare in maxim 1 minut, relateaza theguardian.com

1 Un Nou Tip De Acumulator a Fost Inventat

    Noul acumulator are la baza nanotehnologia, tine mai putin ca autonomie decat acumulatoarele conventionale Li-Ion, Li-Po, Ni-Mh, Ni-Cd dar incarcarea ultra rapida da practic utilizatorului energie nelimitata, sustin inventatorii.
    Nici incarcatorul nu este unul normal, acesta trebuie sa furnizeze pana la 80 amperi ca bateria sa fie incarcata intr-un timp atat de scurt, nici un incarcator conventional nu poate face asta. Incarcatorul de noua generatie, pastreaza dimensiunile mici ale incarcatoarelor normale, pentru a fii suficient de compact sa fie transportat chiar si in buzunar.
2 Un Nou Tip De Acumulator a Fost Inventat
    Compania producatoare, duce negocieri cu 15 producatori de telefoane mobile si tablete, printre care si gigantii Samsung, Apple, LG, Microsoft etc. Se estimeaza ca  acestia vor adauga in jur de 30 lire la terminalele care vor folosii noul acumulator.
    Compania estimeaza ca pana in anul 2018, toate acumulatoarele conventionale vor fi inlocuite de cele proaspat inventate.

CITESTE SI:  Cu ce oferte vine de Paste compania Allview?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord