Acasă Stiri Android Si Noutati Utok 500q HD este Verykool S505

Utok 500q HD este Verykool S505

0

Utok 500q HD este Verykool S505 – Cei de la UTOK dar si Serioux, Eboda sau Evolio aleg sa aduca in tara telefoane rebranduite din surse mai putin cunoscute si nu de multe ori am fost intrebat in comentarii sau pe mail despre versiunile din China sau India ale acestor telefoane.

Din cauza ca suportul pe care-l ofera aceste firme utilizatorilor si clientilor este aproape de sero, posesorii cauta de cele mai multe ori metode de root sau diverse tutoriale in care pot afla cum sa instaleze un recovery customizat sau o alta versiune de Android pe telefoanele aflate sub brand romanesc enumerate la inceputul articolului. In cazul celor de la Allview aproape toate telefonele sunt cunoscute (coresponedtii in China sau India) deoarece ei au rebranduit majoritatea modelelor din portofoliu dupa Gionee si in acest caz am putut scrie o gramada de tutoriale de root, firmware sa instalare de recovery customizat.]

rdre

Utok 500q HD este Verykool S505, aspectul exterior dar si specificatiile tehnice fiind identice. Nu imi dau seama daca Verykool este practic un producator de telefoane mobile sau daca la randul lor au rebranduit altceva, desi aceasta ipoteza pare mai putin credibila.

Grila difuzorului spate, memoria RAM, ecranul, memoria interna, amplasarea butoanelor, camera frontala, camera principala si alte aspecte legate de design dau de inteles clar ca cele doua telefoane sunt “rude” foarte apropiate.

Insa, este ciudat faptul ca modelul UTOK are tastele capacitive dar modelul Verykool pare sa le aiba integrate in ecran sub forma de butoane virtuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here