Connect with us

Comitetul Director al postului public de televiziune a dat unda verde pentru inceperea negocierilor pentru organizarea reality show-ului “Big Brother”, celebrul format de televiziune a fost difuzat pentru prima oara in Romania in 2003 (la Prima TV), TVR va putea in acest mod sa atraga audienta mare.

Comitetul Director al postului public de televiziune a menționat că, în prezent, grila de programe a SRTv nu include un reality show complex care sa combine elemente de divertisment și sa corespundă misiunii asumate de postul public de a fi principala sursa de informație, educație și divertisment pentru romani.

Daca se obtin toate aprobarile necesare si TVR-ul va decide sa produca acest show de televiziune, debutul Big Brother ar urma sa aiba loc in luna septembrie si sa se incheie in decembrie 2023, fiind difuzat pe postul national.

Veste bomba! Big Brother revine pe micile ecrane, la TVR

Potrivit “Expunerii de motive” citate de Libertatea, se doreste relansarea show-ului într-o formula complet reinnoita, care se bazeaza pe o nouă viziune a formatului și accentueaza valoarea umana a fiecarui concurent.

Big Brother este un reality show de televiziune in care un grup de participanti locuiesc impreuna intr-o casa special construita si izolata de lumea exterioara. Participantii sunt supravegheati permanent de camere de luat vederi si microfoane si sunt eliminati treptat din concurs prin votul publicului sau al celorlalti participanti, pana cand ramane un singur castigator.

In timpul sezonului, participantii trebuie sa indeplineasca diverse provocari si sarcini pentru a castiga avantaje sau imunitate in fata eliminarii. Big Brother a fost creat in Olanda in 1997 si a fost adaptat in mai multe tari din intreaga lume.

Show-ul a fost difuzat pentru prima data in Romania in 2003 si a avut un succes enorm in randul publicului (nici nu erau foarte multe alternative atunci). De-a lungul anilor, formatele de Big Brother s-au diversificat si au inclus variante cum ar fi Celebrity , care implica vedete, sau VIP, cu personalitati publice.

sursa foto

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *