Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Abonament RATB Prin Telefon Android

Abonament RATB Prin Telefon Android

1

Abonament RATB Prin Telefon Android

Abonament RATB este o aplicatie foarte utila, gratuita,  pentru telefoanele cu sistem de operare Android care te scuteste de un drum pana la chioscul de bilete…

Daca tocmai ti-a expirat abonamentul si nu ai timp sa il reinnoiesti, nu mai ai credit sau pur si simplu vrei sa eviti sa platesti o suprataxa e bine sa ai mereu la indemana o metoda usoara de a cumpara un abonament RATB. . . Si ce poate fi mai usor decat apasarea unui buton?

Dupa ce alegi sa platesti prin SMS un abonament RATB vei primi in doar cateva secunde (prin SMS) un cod pe care il poti prezenta agentului de control.

ratbmobile
Aplicatia ‘Abonament RATB’ te ajutasa achizitioneziun abonament valabil pe durata intregii zile pe toate liniile urbane.

 

Aplicatia GRATUITA poate fi descarcata de AICI

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here