Acasă Stiri Android Si Noutati Xiaomi Mi Box primeste update la Android 8 Oreo

Xiaomi Mi Box primeste update la Android 8 Oreo

0

Xiaomi Mi Box primeste update la Android 8 Oreo si de fapt sunt doua actualizari. Direct din cutie, acest TV Box de la Xiaomi ruleaza Android 6.0 Marshmallow si nu s-a bucurat foarte des de actualizari.

Primul update este disponibil si in Romania, este o actualizare de aproximativ 430MB ce rezolva cateva probleme, in special cele legate de YouTube.

xiaomi mi tv box 3 - review xiaomi mi box primeste update la android 8 oreo

Al doilea update, cel ce face trecerea de la Android Marshmallow la Android 8 Oreo este disponibil momentan pentru cei ce fac parte din asa zisul program “beta tester”. Totusi, se pare ca in perioada urmatoare, Android 8 Oreo va fi disponibil pentru toti utilizatorii.

xiaomi mi box primeste update la android 8 oreoInsa, pana sa primim oficial si noi acest Oreo pe Xiaomi Mi Box, putem face actualizarea care este deja disponibila pe Mi Box 3. Pentru a face acest lucru, trebuie sa porniti dispozitivul, sa fie conectat la reteaua WiFi si cu ajutorul telecomenzii, sa faceti urmatorii pasi: Setari – Despre – Dispozitiv – Actualizare de sistem.

xiaomi mi box primeste update la android 8 oreo xiaomi mi box primeste update la android 8 oreo xiaomi mi box primeste update la android 8 oreo xiaomi mi box primeste update la android 8 oreo

Dispozitivul se va actualiza automat si la final va reporni. Este recomandat sa nu interveniti asupra procesului de update!

Citeste si: Xiaomi Mi TV Box 3 – REVIEW sau vezi direct oferta de pret pentru acest TV Box.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here