Acasă Stiri Android Si Noutati

Xiaomi Mi Box primeste update la Android 8 Oreo

0
nofollow

Xiaomi Mi Box primeste update la Android 8 Oreo si de fapt sunt doua actualizari. Direct din cutie, acest TV Box de la Xiaomi ruleaza Android 6.0 Marshmallow si nu s-a bucurat foarte des de actualizari.

Primul update este disponibil si in Romania, este o actualizare de aproximativ 430MB ce rezolva cateva probleme, in special cele legate de YouTube.

xiaomi mi tv box 3 - review

Al doilea update, cel ce face trecerea de la Android Marshmallow la Android 8 Oreo este disponibil momentan pentru cei ce fac parte din asa zisul program “beta tester”. Totusi, se pare ca in perioada urmatoare, Android 8 Oreo va fi disponibil pentru toti utilizatorii.

CITESTE SI:  Serie noua, Samsung Galaxy P30 si P30 Plus, primele pareri

Insa, pana sa primim oficial si noi acest Oreo pe Xiaomi Mi Box, putem face actualizarea care este deja disponibila pe Mi Box 3. Pentru a face acest lucru, trebuie sa porniti dispozitivul, sa fie conectat la reteaua WiFi si cu ajutorul telecomenzii, sa faceti urmatorii pasi: Setari – Despre – Dispozitiv – Actualizare de sistem.

Dispozitivul se va actualiza automat si la final va reporni. Este recomandat sa nu interveniti asupra procesului de update!

Citeste si: Xiaomi Mi TV Box 3 – REVIEW sau vezi direct oferta de pret pentru acest TV Box.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here